Kuva: AOP

Mick Jagger, 74, löysi uuden naisystävän? Deittailee 52 vuotta nuorempaa viihdealan kaunotarta

30.10.2017 07:15 - Anna Hopi

Mick Jaggerin tahti ei ole hidastunut pätkääkään, lähipiiristä kerrotaan.

The Rolling Stones -rokkikukko Mick Jagger, 74, on mieltynyt nuorempiin naisseuralaisiin. Nyt tähti deittailee Daily Mail -sivuston mukaan elokuvatuottaja Noor Alfallahia, 22. Pariskunta on bongattu moneen kertaan yhdessä ulkona Pariisissa tämän kuun aikana. Jagger kiertää parhaillaan bändinsä kanssa No Filter -kiertueella.

- Mickilla on edelleen oma legendaarinen charminsa, mutta jopa bändi yllättyi, että hän tapailisi jotain niin nuorta ja kaunista kuin Noor, joka tuli Pariisiin tapaamaan häntä. He ovat molemmat sinkkuja ja heillä on hauskaa yhdessä, joten kaikki antavat heidän pitää hauskaa. Mick ei näytä hidastavan tahtiaan pätkääkään. Hänellä on hymy kasvoillaan ja pilke silmäkulmassa, sisäpiirin lähde kertoo Daily Mailille.

(kuva: AOP)

- Noor on itsevarma ja hyvin koulutettu, joten hän oli luonnollisena luksuspaikoissa, joihin he menivät yhdessä.

Jaggerille syntyi vastikään Deveraux-tytär entisen tyttöystävän, itseään 43 vuotta nuoremman ballerina Melanie Hamrockin kanssa. Lapsi on vasta kymmenkuinen, kun rokkarilla riittää jo uutta naisseuraa.

Rokkari Mick Jaggerilla on kaiken kaikkiaan kahdeksan lasta, joista vanhin on 46-vuotias ja nuorin 10 kuukautta. Kuuluisin ihmissuhde Jaggerilla on hänen avioliittonsa malli Jerry Hallin kanssa ja 13 vuoden suhde muotisuunnittelija L'Wren Scottiin.

(kuva: AOP)

Lue myös: Entinen One Direction-komistus on kuin ilmetty Mick Jagger - katso

Lähde: Daily Mail.

Kilpailut

Uusimmat