Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -Petri avautuu: Olen kateellinen ihmisille, jotka elävät perheidylliä

30.10.2017 10:30 - Anna Hopi

Petri ja Mari päätyivät eroon lyhyessä ajassa.

Ensitreffit alttarilla -sarjan parit miettivät huomenna AVA-kanavalla nähtävässä jaksossa tulevaisuutta rakkaustutkija Jason Lepojärven kanssa keskustellen.

- Kyllähän tässä ajatteli, että vietän kesän yhdessä vaimon kanssa, mutta se ajatus romuttui. Nyt on vapaa sinkkukesä edessä. Olen miettinyt, mitä tässä osaisi tehdä. Meni vähän suunnitelmat uusiksi. En tiedä yhtään, mikä on seuraava peliliike, Petri kertaa tunnelmiaan.

- Ajattelin aikoinaan, että kun olet naimisissa, on omakotitalo, koira ja auto. Kyllähän se ajatus romuttui jossain vaiheessa, ei siihen ihan päästy. Olen kateellinen ihmisille, joilla on nämä jutut, mistä haaveilen itsekin. Tuo lapsihaave alkaa olla sellainen, etten tiedä toteutuuko enää.

(kuva: MTV)

Mari on tyynempi suhteessa parin eroamiseen.

- Tuntuu, että olen aika hyvin käsitellyt prosessia ja pettymystä. Tunnen itseni niin hyvin ja miten toimin. Tiedän, miten ajatukset lähtevät etenemään kun pahin on ohi. Näen tulevaisuuden valoisana ja pystyn katsomaan eteenpäin, olemaan avoin uusille asioille ja ihmisille.

(kuva: MTV)

Ensitreffit alttarilla AVA:lla tiistaisin klo 21.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Mari jäätyy Petrin homo-vitsistä

Kilpailut

Uusimmat