Kuva: AOP

Star Trek -tähti syyttää Kevin Spaceyta alaikäisen seksuaalisesta ahdistelusta

30.10.2017 08:15 - Anna Hopi

Näyttelijä Anthony Rapp, 46, kertoo Hollywood-tähden lähennelleen häntä, kun hän itse oli 14-vuotias.

Elokuva- ja viihdealalla tapahtuva seksuaalinen ahdistelu nousi otsikoihin Harwey Weinsteinin skandaalin vuoksi. Muun muassa Gwyneth Paltrow ja Angelina Jolie ovat kertoneet joutuneensa Weinsteinin ahdistelemiksi. Lue siitä lisää täältä. Nyt muutkin alalla olevat ovat uskaltautuneet avaamaan suunsa kokemuksistaan. Star Trek -tähti Anthony Rapp on kertonut yllättävän paljastuksen Oscar-voittaja Kevin Spaceysta.

Hän kertoo Spaceyn ahdistelleen häntä seksuaalisesti, kun Rapp oli vasta 14-vuotias näyttelijänalku. Buzzfeed Newsin haastattelussa Rapp kertoo osallistuneensa vuonna 1986 erääseen alan juhlaan alaikäisenä ystävystyttyään Kevin Spaceyn kanssa.

Kyllästyttyään bileisiin nuori Anthony Rapp meni juhlissa makuuhuoneeseen ja katsoi TV:tä myöhään yöhän, kunnes tajusi, ettei paikalla ollut muita. Silloin 26-vuotiaas Spacey tuli huoneeseen ja nousi hänen päälleen seksuaalisessa mielessä.

- Muistan, että mietin, että kaikki ovat menneet ja minunkin pitäisi mennä kotiin. Sain sen vaikutelman, että hän oli huoneeseen tullessaan humalassa. Ihmettelin hänen käytöstään ja kiemurtelin, ja sitten hän oli jo päälläni, Rapp kertoo.

Näyttelijä ei muista kauanko Spacey oli hänen päällään, mutta jonkin ajan kuluttua hän sai kiemurreltua pois tähden alta. Harwey Weinsteinin skandaali antoi hänelle voimaa kertoa oman tarinansa.

- Tulin esille tapahtuneen kanssa rohkeiden naisten ja miesten ansiosta, jotka ovat uskaltaneet puhua ennen minua ja valaista tilanteita. Toivottavasti saamme aikaan muutoksen, hän kertoo.

Spaceyn edustaja ei ole vielä kommentoinut tapahtunutta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Pulp Fiction -tuottaja ahdisteluskandaalin keskellä: Game of Thrones -tähti paljasti oman kokemuksensa

Lähde: Buzzfeed.

Kilpailut

Uusimmat