Kuva: Senja Rapila

Jonna Geagea kertoo Me Naisissa elävänsä miehensä tuloilla: "Kyseessä yhteinen sopimus"

02.11.2017 09:05 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Geagea tekee parhaillaan uutta levyä, joka julkaistaan ensi vuonna.

Nylon Beatista aikoinaan suurelle yleisölle tutuksi tullut laulaja, Jonna Geagea, 40, kertoo tuoreessa Me Naisten haastattelussa eläneensä viimeiset vuodet miehensä, Oscar Geagean tuloilla.

- Päätimme yhdessä aviomieheni kanssa, että jään kotirouvaksi. Sovimme, että olen kotona viidestä seitsemään vuotta, tuli lapsia tai ei, Geagea sanoo.

Päätös alkoi itää, kun Geagea halusi pitää pidemmän tuumaustauon uransa suhteen. Rahattomuus ei ole häirinnyt, sillä kyseessä on kuitenkin täysin yhdessä tehty sopimus.

- Minua ei harmita elää mieheni tuloilla, kyseessähän on yhteinen sopimus. Kaikki, mikä on minun, on myös hänen. Ja toisinpäin. Toki tilanne on hänelle raskaampi, koska taloudellinen paine kohdistuu häneen, Geagea toteaa lehden haastattelussa.

Kaikkiaan Geagea vietti kotona viisi vuotta, jonka aikana perheeseen syntyi kaksi lasta. Tällä hetkellä hän tekee Omaa aikaa -nimistä levyä, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna.

- Mieheni mahdollistaa taloudellisesti sen, että voin tehdä musiikkia kotona. Siitä kun ei tällä hetkellä vielä makseta mitään. Olen siitä hänelle kiitollinen.

Lue myös: Jonna Geagea soolourastaan: Jännittää, saako tästä jälleen ammatin

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat