Kuva: Mikko Räsänen

Naimisiin mennyt Krista Siegfrids on rakastuneempi kuin koskaan: "Ihanaa olla rouva"

14.11.2017 17:00 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfridsin häistä ei puuttunut vauhtia ja suuria tunteita.

Laulaja Krista Siegfrids, 31, meni hieman yli kuukausi sitten naimisiin rakkaansa, toimittaja-juontaja Janne Grönroosin, 33, kanssa. Häitä vietettiin laulajan kotikonnuilla Kaskisten idyllisissä maisemissa. Voice.fi:n haastattelussa Siegfrids summaa onnellisena ensimmäistä kuukauttaan aviovaimona.

- On ollut ihanaa olla rouva. Häät olivat maailman siistein juttu. Se oli täydellinen päivä. Sanoin Jannelle heti häiden jälkeen, että haluan mennä naimisiin uudestaan. Jenkeissä tehdään paljon valojen uusimista, jolloin tavallaan pidetään häät uudestaan. Pitää odottaa kymmenen vuotta, niin sitten voisimme tehdä tämän, Siegfrids iloitsee.

Naimisiin meneminen ei ole Siegfridsin mukaan muuttanut parin suhdetta.

- Ehkä olen vähän enemmän rakastunut. Häät olivat kunnon rakkauspläjäys. Tuntuu, että olen edelleen jossain pinkissä pilvessä, Siegfrids kertoo.

Marry Me -kappaleen tahdissa alttarille

Mitään kommelluksia tai hankaluuksia ei häiden järjestämisessä eikä hääpäivänkään aikana sattunut. Siegfridsin mukaan kaikki olivat olettaneet, että hänestä tulisi häiden järjestämisessä kunnon bridezilla, mutta sen sijaan nainen nautti häävalmisteluista täysin stressittömästi. Lopulta häistä tuli hyvin paljon parin näköiset – monipuoliset, tunteikkaat ja paljon show-elementtejä sisältävät.

Vuonna 2013 Krista Siegfrids edusti Suomea Eurovision laulukilpailussa Marry Me -kappaleella, jossa nainen humoristisesti aneli miesystäväänsä kosimaan. Tämä kappale oli otettu osaksi pariskunnan vihkiseremoniaa. Vihkiminen alkoi puhutulla introlla, jossa sanottiin englanniksi, että ”vuodesta 2013 alkaen Eurooppa on odottanut”. Tämän jälkeen Marry Me lähti soimaan, ja Euroviisuistakin tutut Siegfridsin taustatanssijat saattelivat Janne Grönroosin alttarille. Siegfrids toteutti oman sisääntulonsa pienimuotoisemmin kävelemällä alttarille äitinsä käsipuolessa.

Hääjuhlat jatkuivat railakkaina myöhään yöhön.

- Meillä oli sairaan hyvä bändi, jonka Osmo Ikonen oli koonnut. Tanssilattialla oli bailaamassa ihmisiä, joita en ole koskaan nähnyt tanssilattialla. Ne oli ihan jäätävät bileet. Tunnelma oli niin katossa, että oli vaikea mennä nukkumaan, Siegfrids kertoo.

Pariskunta oli sopinut, että he eivät pidä häissä puheita toisilleen. Sen sijaan molemmat olivat toistensa tietämättä valmistaneet musiikkikappaleet toisilleen. Siegfrids ei vielä tiedä, tullaanko hänen tekemäänsä kappalettaan julkaisemaan jossain vaiheessa. Grönroosin kappale puolestaan jää varmuudella julkisuudelta piiloon.

- Jannen tekemä biisi oli aika hauska biisi, sanotaanko vaikka näin. Sitä ei tulla koskaan kuulemaan julkisuudessa, Siegfrids nauraa.

Lue myös: Krista Siegfrids muisteli menehtynyttä isäänsä häissään - "Tuli kyyneleet silmiin"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat