Miia, 36, joutui Ensitreffit alttarilla -ohjelman takia arvostelijoiden hampaisiin: "Itkin lohduttomasti"

14.11.2017 18:28 - Anna Hopi

TV-ohjelman myötä Miia sai osakseen julmaa arvostelua.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma on yhdistänyt monta paria ja luonut kestäviä avioliittoja. Miia Ezenin kohdalla unelmien rakkaustarina ei tapahtunut ohjelmassa. Hän avautuu blogissaan siitä, miten ohjelma muutti hänen elämänsä.

"Siitä alkoi elämäni myllerrys niin julkisuudessa kuin henkilökohtaisessa elämässä. Olin niin sanotusti vapaata riistaa haukuttavaksi ja arvosteltavaksi, koska olinhan laittanut itseni likoon. Tämä aivan tavallinen tyttö itki lohduttomasti, kun en ymmärtänyt ihmisten julmuutta ja median tapaa pyöritellä asioitani, " Ezen avautuu.

"Joulukuussa 2014 julkaistiin ohjelma, jossa tuntemattomat menevät toistensa kanssa naimisiin. Luin Facebook-kavereideni kommentteja asiasta ja ilman yhden yhtä jaksoa minut oltiin tuomittu hulluksi, vaikka eihän heillä ollut tietoakaan, että yksi osallistujista oli joku tuttu. Kieltämättä oma reaktioni olisi ollut täysin samanlainen, " hän jatkaa.

"Pyörremyrsky alkoi, kun ensimmäinen jakso tuli ulos ja koko Suomi näki keitä nämä hullut olivatkaan. Se oli kiehtovaa, mutta rankkaa aikaa. Olin mukana jossain, jota ei ole koskaan Suomen televisiossa nähty. Minua pysäyteltiin kaupungilla sekä ostoskeskuksissa – onneksi palaute kasvotusten oli vain positiivista. Netissä sainkin sitten kokea ihmisten julmuuden. Se ulottui myös tänne blogiin."

Ezen päätti Ensitreffit alttarilla -ohjelman lopussa, ettei jatka avioliittoa miehensä Ollin kanssa. Se herätti katsojissa tunteita laidasta laitaan.

"Kun avioero tuli eteen, huomasin keskusteluista, että ihmisten mielestä se oli ollut täysin oma vikani. Tottakai naisessa on aina vika. Heidän mielestään olin tyrkky, jolle ei kelvannut kuin rikas mies. Tietenkin hyvin oletettavaa, että mitään muita syitä ei voi olla. On se jännää kuinka muut tietävät kaiken elämästäni, vaikka eivät ole koskaan minua edes tavanneet. Noh, en jaksa nykyään enää korvaani lotkauttaa tällaisille kommenteille. Samaan hengenvetoon myönnettäköön, että joskus kommentointi menee ihon alle – edelleen. Olen kuitenkin täysin tavallinen tallaaja, jolla on tunteet tallella, " hän peräänkuuluttaa.

"Kadunko mukaan lähtemistä? En ikinä. Ilman ohjelmaa en varmasti olisi tässä pisteessä. Veikkaan etten olisi tavannut edes nykyistä miestäni. Opin itsestäni niin paljon, rauhoituin ”sen oikean etsimisessä” ja aloin tekemään kaikkea muutakin kuin roikkua treffipalstoilla. Hyväksyin sen, etten ehkä löydä sitä oikeaa kuin vasta vanhemmalla iällä. Muutin elämäni, hankin uuden ammatin ja mikään ei ole koskaan ollut näin hyvin. Mieskin sieltä tuli ihan itsestään. Niin ärsyttävältä kuin se kuulostaakin niin sieltä se vaan tulee, kun vähiten odottaa. On ne ensitreffit sitten alttarilla tai jätskikiskalla."

Lähde: Ensitreffit alttarilla -Miian blogi.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelman Tiina ja Samuel: "Julkisuus toi paineita"

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelman Milla ja Kimmo: "Jos olisimme tavanneet normiarjessa, emme olisi ehkä tässä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat