Tiktak tekee yllätyspaluun: "Olemme itsekin yllättyneitä"

17.11.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Yhtye esiintyy tulevana kesänä neljällä festarikeikalla.

Kymmenen vuotta hiljaiseloa pitänyt Tiktak tekee yllätyspaluun ensi kesäksi. Ensimmäisen kerran Tiktak nähdään juhannuksena Himoksella. Kokoonpanossa ovat mukana kaikki kuusi jäsentä. 

Radio Novan aamussa vierailivat laulaja Petra sekä kitarasta ja taustalaulusta huolehtiva Emppu. Tiktak nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1999, kun bändin biisi, Lopeta, nousi hittibiisiksi. Bändin jäsenet itsekin ovat yllättyneitä paluusta. 

(kuva: AOP)

- Olemme itsekin yllättyneitä, koska tämä tuli todella nopealla aikataululla, Emppu kertoo. 

- En ikinä ajatellut, että me onnistuisimme sovittamaan aikataulut. Paluuta on kysytty niin monta kertaa, että olemme säätäneet sitä kymmenen vuotta. Ajattelin ehkä liian vakavasti paluuta, koska luulin sen olevan omasta soolourastani pois, mutta se ei ole niin, Petra kertoo. 

Yhtyeen jäsenet nousivat julkisuuteen nuorina. Yli puolet jäsenistä oli vain 13-vuotiaita. Bändi päätti lopettaa vuonna 2007. Jäsenet ovat pitäneet paljon yhteyttä keskenään. Petra on julkaissut yhteiskuvia Instagram-tilillään, jotka ovat saaneet fanit arvailemaan, olisiko bändi palaamassa lavoille. 

Vielä viime vuonna laulaja kuitenkin kielsi yhtyeen paluun kertomalla, että kuuden ihmisen aikataulujen sovittaminen yhteen on mahdotonta. 

Lue myös: Muistatko Tiktakin Empun? Vaalea kitaristikaunotar soittaa edelleen työkseen

Radio Nova ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat