Kuva: AOP

Taru sormusten herrasta -näyttelijä tulistui tv-sarjan teosta: "Tolkien kääntyisi haudassaan!"

17.11.2017 09:15 - Senja Rapila

Gimliä näyttelevällä John Rhys-Daviesilla on vahva mielipide uuden televisiosarjan teosta.

Kerroimme aiemmin siitä, kuinka Warner Bros Television ja Amazon käyvät neuvotteluja J.R.R. Tolkienin perikunnan kanssa mahdollisuudesta taivuttaa Taru sormusten herrasta tv-sarjan muotoon.

Vaikka tämä tieto saa varmasti monet Taru sormusten herrasta -fanit innostumaan, ei alkuperäisessä elokuvatrilogiassa näyttelevä John Rhys-Davies katso sitä hyvällä. Gimli-kääpiötä näyttelevä Rhys-Davies uskoo, että Amazon aikoo tahkoa diilillä vain häpeilemättä rahaa.

- En ymmärrä sitä, tarvitsemmeko todella Taru sormusten herrasta televisiosarjaa? Ajatus hämmentää minua. Mutta olen varma, että (rehellisesti sanottuna en voi sanoa sitä sanaa, enkä usko sen arvuuttelun olevan viisasta) ovat kertakaikkisen periaatteettomia ja ahneita rahalle ja kaikelle. Tarkoitan, että se tavaton määrä rahaa minkä he saavat online-uhkapelauksesta ja tällaisesta, se on häväistys. Uskon, että Tolkien raukka kääntyisi haudassaan, jos tietäisi, Rhys-Davies paasasi haastattlussa.

- Kyse ei ole siitä että he haluaisivat tehdä siitä paremman, kyse on rahan tahkomisesta. Siinä kaikki. Jos he uskovat tekevänsä enemmän rahaa, sitten he tekevät niin.  

John Rhys-Davies on tähdittää Taru sormusten herrasta -trilogiaa. (kuva: AOP)

Lähde: Den Of Geek

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -näyttelijät kokoontuivat yhdessä illanviettoon - katso hauska video

Kilpailut

Uusimmat