Kuva: AOP

Wonder Woman -tähti oksenteli jatkuvasti elokuvan kuvauksissa - assistentti päivysti ämpärin kanssa

20.11.2017 14:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Gal Gadot oli raskaana Justice League -elokuvan kuvauksissa.

Justice League -elokuvassa Wonder Womania näytellyt Gal Gadot, 32, koki epämiellyttäviä hetkiä elokuvan kuvauksissa. Hän nimittäin oli raskaana elokuvan kuvauksen aikana, minkä hän yritti pitää salassa kaikilta.

- Voin niin pahoin jatkuvasti, mutta en kertonut siitä kenellekään. Kaikki kuitenkin tiesivät mitä oli meneillään, vaikka luulin, etteivät he tiedä! Gadot on kertonut haastattelussa.

Hän kertoo, että joutui miltei jokaisen otoksen välillä juosta oksentamaan, jonka vuoksi hänen assistenttinsa sai melkoisen tehtävän: hän joutui päivystää ämpärin kanssa kuvauspaikalla, jos tähdelle tulisi yllättäen huono olo, eikä hän ehtisi millään vessaan asti oksentamaan.

Gadot myös paljastaa naureskellen, että hänen assistenttinsa lauleskeli myös sillä aikaa kun Gadot oksensi. Tällä yritettiin peittää oksennuksen äänet.

Voit kuunnella koko haastattelun alapuolelta.

Gal Gadot on myös aiemmin kertonut, että ei aio näytellä suositun Wonder Woman -elokuvan jatko-osassa, mikäli eräs elokuvan tuottaja työskentelee filmin parissa. Adistelusyytökset ovat saaneet Gadotin jyrkälle kannalle. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Wonder Woman -tähti oli lopettaa näyttelemisen: "Ajattelin, että minusta ei ole mihinkään"

Kilpailut

Uusimmat