Kuva: AOP

Älyttömimmät joululahjat, joita julkkikset ovat saaneet - katso

20.11.2017 20:45 - Katariina Auvinen

Miltä kuulostaisi kokonainen tahkollinen juustoa?

Joulu on ihan kohta jo ovella. Monet ovat aloittaneetkin joululahjojen hankkimisen. Jos tarvitset vielä inspiraatiota, voi sitä ammentaa julkisten saamista lahjoista. Joidenkin kohdalla tosin hintalappu saattaa olla esteenä. 

Esimerkiksi laulaja Miley Cyrus sai vuonna 2014 sen aikaiselta poikaystävältään lahjaksi jättimäisen haalarin. Haalari on erityisesti pitsan ystävälle erinomainen lahja, koska kuosi oli täynnä pitsapalojen kuvia. 

Sen sijaan Chrissy Teigenin mies, John Legend, ilahdutti vaimoaan mielenkiintoisella lahjalla. Hän antoi Teigenille kokonaisen tahkon juustoa, josta riittää raastettavaa ja syötävää varmasti vuosiksi. 

Melkein jokaisen pienen tytön unelma on oma poni, mutta Lady Gaga sai ihastuttavan lahjan aikuisena. Hänen kotiovelleen tuotiin valkoinen poni, joka oli naisen joululahja. 

Birkinin klassinen laukku joululahjana kuulostaa erinomaiselta idealta, mutta Kim Kardashianin mies, Kanye West, oli vienyt lahjan omille ulottuvuuksilleen. Mies oli antanut laukun, joka oli maalattu käsin. Maalauksessa tosin loistavat hieman kyseenalaiset kuviot. 

Lue myös: Haluatko antaa joulun ihanimman paketin? 3 helppoa ideaa, joita et ole vielä kokeillut

Lähde: Seventeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat