Kuva: Senja Rapila

Räppäri Juno lopettaa muusikonuransa: "P*skaa ei jaksa loputtomiin"

25.11.2017 21:58 - Senja Rapila

Virallinen lopetuspäivä on tammikuussa vuonna 2019.

Räppäri Juno, 30, eli oikealta nimeltään Jon Korhonen, on kertonut tänään sosiaalisessa mediassa lopettavansa muusikon uransa. Artisti kertoo Instagram-tililleen jakamansa kuvan yhteydessä, että virallinen lopetuspäivä on tammikuussa vuonna 2019.

"Sit on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippu ideoita, jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä!" hän kuvailee.

Artisti kertoo, että ei koe pystyneensä tehdä omannäköistään musiikkia enää pitkään aikaan, kun hän vaihtoi levy-yhtiötä isompaan.

"Osalle tämä ei varmaan tule yllätyksenä, osa varmaan tätä on jo toivonut mut ne jotka kysyy miksi näin ni vastaus on! En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille! En voi väittää etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä mutta tuotanto puolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta. Ja koska paskaa ei jaksa loputtomiin ajattelin ajan olevan oikea jäädä pois scenestä vielä ku sen murto osan kehtaa ees sanoo siihen kuuluvansa!"

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Kohujulkisuus sai Junon vetäytymään kotioloihin: "Isyys merkitsee minulle eniten"

Lue myös: Janna laulaa uudelleen rakastumisesta - kertooko kappale omasta elämästä?

Kilpailut

Uusimmat