Kuva: AOP

Raskaana oleva Kylie Jenner aikoo vetäytyä julkisuudesta

25.11.2017 22:45 - Senja Rapila

Somekuningatar on pitänyt jo pitkään matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa.

Kylie Jennerin, 20, kerrotaan odottavan esikoistaan räppäripoikaystävänsä Travis Scottin, , kanssa. Vaikka raskaushuhut ovat velloneet jo pidempään, ei Jenner ole itse myöntänyt olevansa raskaana. Hän yrittää peitellä asiaa kaikin mahdollisin keinoin. Aiemmin hän on muun muassa raivostunut sosiaalisessa mediassa "vauvavatsansa photoshoppaamisesta".

Monet Jennerin fanit ovat muun muassa huomanneet, että daami ei ole julkaissut samaan tahtiin paljastavia ja seksikkäitä otoksia, joka herättää entistä enemmän spekulaatioita raskauden suhteen.

Nyt kerrotaan, että Jenner aikoo vetäytyä julkisuudesta kokonaan puoleksi vuodeksi. 

- Kylie haluaa kadota valokeilasta ja keskittyä terveyteensä ja onnellisuuteensa, lähipiiristä on kerrottu People-lehdelle.

Lähipiiristä kerrotaan, että somekuningatar ei myöskään aio myöntää raskauttaan ennen synnytystä. Hänen kerrotaan luottavan vain lähipiiriin, sillä pelko tiedon vuotamisesta julkisuuteen ennenaikojaan on suuri.

- Kylie ei aio myöntää raskauttaan julkisesti ennen kuin hän synnyttää. Hän ei aio esiintyä julkisuudessa, hän vain aikoo ottaa kuusi kuukautta lomaa.

- Hän haluaa paljastaa asian omaa tahtiaan ja tietenkin pitää hauskaa kiusatessaan kaikkia. Hän tietää huomio on hänessä ja hänen vauvavatsassaan, mutta hän ei puhu siitä mitään ennen kuin itse haluaa.

Lähde: People

Lue myös: 10 miestä, joita Kylie Jenner on deittaillut - katso, miltä komistukset näyttävät

Lue myös: Kardashianin perhe rakastaa suomalaiskenkiä - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat