Kuva: Senja Rapila

Jani Sievinen ja Maria-rakas muistelevat sukunsa sotaveteraaneja: "Saa mielen haikeaksi"

07.12.2017 01:48 - Anna Hopi

Pariskunnan mukaan Linnan juhlissa oli Suomen 100-vuotisjuhlan takia erityinen tunnelma.

Ex-uimari Jani Sievinen juhli Linnan juhlissa itsenäisyyspäivää puolisonsa Maria Nyqvistin kanssa.

- Huikea tunnelma, todella hienoa ja elegantti. Suomi täyttää 100 vuotta, oli hienoa olla tänä vuonna mukana. Tämä oli yhdeksäs kerta, kun olin juhlissa mukana. Juhlat ovat joka vuosi samantyyliset, mutta se, mikä tänä vuonna nostatti tunnelmaa, oli tämä juhlavuosi. Se näkyi kaikkien asenteessa, Sievinen kiteyttää, ja vieressä oleva Maria-rakas nyökyttelee.

- Itsenäisyyden merkkipäivä on merkinnyt paljon enemmän tänä vuonna kuin aikaisempina vuosina. Tätä huomioidaan eri tavalla kuin normaalisti, turkoosiin paljettiunelmaan verhoutunut kaunotar kommentoi.

Juhla-asu on hankittu valmiina VIP-pukuliikkeestä Helsingistä. Nyqvist kertoo olevansa onnellinen siitä, että puku löytyi helposti. Se on saanut illan aikana jo useaan otteeseen kehuja.

- Tämä asu oli kiva löytö, hän hymyilee.

Satavuotiaan Suomen juhlintaan on kuulunut perinteisesti sotaveteraanien kunnioitus. Sievisen suvussakin on ollut veteraaneja, jotka ovat kuitenkin jo edesmenneet.

- Tämä päivä saa mielen haikeaksi, mutta erityisesti on se fiilis, että muistelen heitä erityisellä lämmöllä juuri tänään, hän toteaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Jaana Pelkonen saapui Linnaan poikkeuksellisen avarassa kaula-aukossa - kokonaisuus jälleen onnistunut

Kilpailut

Uusimmat