Kaikki artikkelit

Jani Sievistä valmensi hänen isänsä koko hänen uransa ajan, eikä riidoiltakaan vältytty.
Pariskunnan mukaan Linnan juhlissa oli Suomen 100-vuotisjuhlan takia erityinen tunnelma.
Mertaranta ja legendat -ohjelmassa vietetään illalla uimari Jani Sievisen päivää.
Jani Sievinen nousi viimeisen kerran kilpa-altaasta vuonna 2006.
Entinen uimari Jani Sievinen on listannut Ilta-Sanomille muun muassa elämäänsä koetelleita kriisejä. Yksi niistä on juuri meneillään.
Jani ja Mari Sievinen kertoivat tällä viikolla eroavansa. Ilta-Sanomat kertoo printtiversiossaan, että pariskunnan yhteiseloa koettelivat niin kieliongelmat, keskenmeno kuin taloushuoletkin.
Jani Sievisen entinen vaimo Susanna haluaa pyytää ex-mieheltään julkisesti anteeksi. Susanna kertoo Iltalehdessä, ettei hänen olisi pitänyt provosoitua niin kovin viime viikolla.
Susanna ja Jani Sievisen pitkään jatkuneet huoltajuuskiista kärjistyi sunnuntai-iltana. Susanna soitti poliisit paikalle Janin kotipihalle.
Jani ja Mari Sievinen saivat tänään toisen yhteisen lapsensa.
Jani ja Mari Sievisen perheessä eletään jännittäviä aikoja, sillä pariskunnan toisen yhteisen lapsen on määrä syntyä lähiviikkojen aikana. Mari myöntää hieman pelkäävänsä synnytystä, sillä edellisestä synnytksestä jäi traumoja.
Suurin pudottaja -ohjelmassa valmentajana nähtävän Jani Sievisen ex-puoliso Susanna Sievinen piikittelee miestä liikakiloista.
Jani ja Mari Sievisellä menee seksielämässä hyvin. Voicella Vapun luotsaamassa Parisuhteellisuusteoria-kisassa pariskunta vastasi muun muassa kysymykseen harrastetaanko heillä sovintoseksiä.
Suurin pudottaja -ohjelman juontaja Heidi Suomi ei tuomitse sarjassa kilpailijoita valmentavan Jani Sievisen lihomista. Entinen huippu-uimari Sievinen kertoi Ilta-Sanomille lihoneensa kymmenen kiloa sen jälkeen, kun lopetti uimisen.
Kiloja kerännyt entinen uimari Jani Sievinen valmentaa painonpudottajia MTV3:n Suurin pudottaja -ohjelmassa keväällä.