Suomalaisjuontaja söi 10 000 kaloria neljässä tunnissa: "Mulla ei ole koskaan ollut tällaista oloa"

12.01.2018 11:10 - Reija Saarinen

NRJ:n aamujuontajana tunnettu Jere Jääskeläinen otti vastaan hieman toisenlaisen haasteen.

NRJ:n aamujuontajana tunnettu Jere Jääskeläinen tarttui yllättävään haasteeseen. Jääskeläinen päätti nimittäin ahmia 10 000 kaloria neljän tunnin lähetyksen aikana. Miehen mukaan idea sai alkunsa silkasta mielenkiinnosta.

- Mietin, että miten ihmeessä voisin syödä mahdollisimman paljon niin, että joku muu maksaa sen. Tämän lisäksi toisinaan on ihan mahtavaa vetää kunnon överit, joten ajattelin, että tämä on oiva tapa, jota pitää kokeilla, Jääskeläinen kertoo.

Jääskeläisen mukaan hän rakastaa erilaisia haasteita. Tällä hetkellä liikuntahaasteet ovat polvivamman vuoksi kiellossa, mutta syöminen, se luonnistuu edelleen vanhaan malliin.

- Syöminen on toinen intohimoni. Olen todella ylpeä sushiennätyksestäni. Söin nimittäin kerran lounasbuffetissa 63 palaa. Se on yksi suurimmista saavutuksistani ja ylpeydenaiheista.

10 000 kalorin haasteita on netti pullollaan. Niitä ovat tehneet muun muassa YouTube-tähdet. Vaikka haaste saattaa äkkiseltään kuulostaa suhteellisen "helpolta", on siinä riskinsä.

- Lääkärikaverini varoitti, että seurauksena voi olla suolitukos. Hän myös sanoi, että ei halua olla missään tekemisissä tämän asian kanssa, koska se on niin älytön. Se vähän laittoi miettimään.

Haasteessa Jääskeläisen suusta hurahti alas kaikenlaisia herkkuja, kuten hampurilaisia, pizzaa, jäätelöä, pirtelöä, suklaata, donitseja sekä muffinsseja. Niiden nauttiminen ei tuottanut ongelmia, sillä Jääskeläinen myöntää olevansa perso makealle.

- Olen äärimmäisen makeanhimoinen ihminen, joten ei tämä siitä jäänyt kiinni, ettei maistuisi. Aina maistuu makea, jos ei iso, niin sitten pieni.

Reippaan alun jälkeen Jääskeläinen alkaa kuitenkin huomata muutoksia kehossaan. Hän muun muassa kertoo videolla huomanneensa ajatuksen juoksun hidastuneen. Myös paha olo oli vahvasti läsnä.

Urheasti Jääskeläinen jatkoi kuitenkin homman loppuun saakka. Haasteen jälkeen mies oli kuitenkin silminnähden huonovointinen ja kalpea.

- Olin päättänyt tehdä sen. Tämä oli kyllä niin tyhmä veto kuin olla ja voi. Mulla ei ole koskaan ollut tällaista oloa, hän toteaa.

Videon suorituksesta sekä sen jälkeisestä fiiliksestä näet yläpuolelta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat