Kuva: Getty

Selena Gomezin äiti avautuu tyttärensä ja Justin Bieberin suhteesta - "En ole iloinen siitä"

15.01.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Gomezin äiti Mandy Teefey ei ole mielissään tyttärensä ja Justin Bieberin yhteenpaluusta.

Marraskuussa viihdemaailma kohahti, kun huhut alkoivat levitä Selena Gomezin ja Justin Bieberin yhteenpaluusta. Pian myös huhuttiin, että Gomezin äiti Mandy Teefey olisi vakaasti kaksikon yhteenpaluuta vastaan. Kerrottiin jopa, että Teefey joutui sairaalahoitoon järkytyttyään asiasta niin pahasti.

Nyt Gomezin äiti on kertonut rehellisen mielipiteensä kaksikon suhteesta Gossip Cop -sivuston haastattelussa. Nainen myöntää, ettei ole iloinen yhteenpaluusta, mutta hänen tyttärensä saa hänen puolestaan elää elämäänsä miten haluaa, kunhan vain tämä pysyy onnellisena ja terveenä.

- Hän on 25-vuotias ja tietää, että hänen täytyy pitää huolta terveydestään. En kontrolloi häntä siten kuin on annettu ymmärtää. Selena on aikuinen ja voi tehdä omat päätöksensä, Teefey sanoo.

Nainen kuvailee tytärtään rohkeaksi, ja hän on äitinä hyvin ylpeä tästä tyttärensä ominaisuudesta. Teefey kertoo myös, ettei ole puhunut Justin Bieberin kanssa vuosiin.

Mandy Teefey puhui haastattelussa tyttärensä terveydestä viitaten tälle viime kesänä tehtyyn munuaisensiirtoon. Gomez kärsi punahukasta, eli kudoksia vaurioittavasta autoimmuunireaktiosta, ja hänen ystävänsä lahjoitti hänelle toisen munuaisensa.

Lue myös: Selena Gomez avautui sairaudestaan: "En ajatellut sen olevan niin vakavaa"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat