Kuva: Mikko Räsänen

MTV: Ensitreffit alttarilla -pariskunnan avioliitto tuli tiensä päähän

15.01.2018 13:33 - Senja Rapila

Ohjelman kolmannella tuotantokaudella naimisiin mennet Milla ja Kimmo ovat hakeneet avioeroa.

Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelman kolmannella tuotantokaudella nähty pariskunta Milla ja Kimmo ovat hakeneet avioeroa, uutisoi MTV. Kaksikko meni naimisiin keväällä vuonna 2016.

Milla ja Kimmo erosivat ystävinä, eivätkä he halua kommentoida eropäätöksen syitä tarkemmin medioille. Pariskunnan kerrotaan muuttaneen jo erilleen.

– Haluamme kiittää tuesta, jota olemme saaneet matkan varrella läheisiltä, tuotantotiimiltä sekä katsojilta, pariskunta kommentoi eroaan MTV:lle.

Iltalehti muistuttaa, että kaksikon suhteen alku oli takkuinen ja monet katsojat yllättyivät siitä, että Milla ja Kimmo päättivät jatkaa avioliittoaan ohjelman päättyessä.

–  Viisi viikkoa tutustumiseen on liian vähän. Jo häämatkalla päätimme, että kyllä tutustumista jatketaan vielä tämän jälkeen, Kimmo kommentoi yhteenjäämispäätöstä Iltalehden mukaan ohjelman kuvausten päättyessä.

Viime syksynä Milla ja Kimmo kävivät Voice.fi:n haastattelussa ja kertoivat tuolloin olevansa onnellisia yhdessä. Pääset lukemaan pariskunnan rakkausaiheisen haastattelun kokonaan aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: MTV, Iltalehti

Lue myös: Reese Witherspoonin ja Emilia Clarken yhteiskuva sekoitti somen - katso miksi

Lue myös: Psyko-kaunotar Anne Heche, 48, ei ole vanhentunut päivääkään - katso tuoreet kuvat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat