Kuva: Getty Images

Salma Hayek julkaisi sydäntä riipaisevan kuvan - "Mitkään kyyneleet eivät riitä"

18.01.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Hayek on surrut Lupe-koiraansa, joka menehtyi kunnioitettavassa 18 vuoden iässä.

Näyttelijäkaunotar Salma Hayek, 51, julkaisi keskiviikkona sydäntä särkevän kuvan hänen rakkaasta lemmikistään, Lupe-koirasta. Hayek pitää vanhaa koiraa sylissä ja katsoo rakasta karvakuonoaan silmiin. Hayek oli kirjoittanut kuvan viereen herkän viestin siitä, kuinka hän joutui luopumaan rakkaasta lemmikistään. 

"Sydän täynnä kipua ja rakkautta jouduin hyvästelemään tänään rakkaan koirani Lupen. Olen niin kiitollinen kaikista näistä 18 vuodesta, joiden aikana hän rikasti elämääni sanoinkuvaamattomalla tavalla. 

En voi kuvailla sitä kuinka paljon hän merkitsi minulle. Mitkään kyyneleet eivät riitä. Juoskoon hän rauhassa muiden koiraystävieni kanssa, jotka odottivat häntä toisella puolen. "

Hayek rakastaa koiria ja hänellä onkin ollut monta lemmikkiä elämänsä varrella. Vasta alle kaksi vuotta sitten nainen joutui luopumaan toisesta koirastaan, Mozartista. Silloin hän kirjoitti Instagramissa seuraajilleen, että hän ei voinut julkaista mitään viikkoon, koska koirasta luopuminen otti niin koville. 

Lue myös: Ikinuori Salma Hayek, 51, paljastaa yllättävät kauneusrutiininsa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat