Kuva: Nelonen Media

IS: 10 vuotta naimisissa ollut Janne Kataja: Ihastun uusiin ihmisiin viikoittain

23.01.2018 16:03 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Juontaja kertoo, että kiinostavat ominaisuudet ihmisissä saavat ihastuksen tunteet pulpahtamaan pintaan. Niiden tuloa ei voi estellä.

Napakymppi-ohjelman juontaja Janne Kataja viettää tänä vuonna kymmenettä hääpäivää vaimonsa Ullan kanssa. Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa Kataja kertoo, että avioliittoa enemmän hänelle merkkaa yhteinen pankkilaina.

Vaikka monen suomalaisen suosikkijuontaja onkin ollut miltei koko aikuisikänsä parisuhteessa, ei hän koe olevansa "parisuhdeihminen". Itsenäisyys ja oma päätäntävalta kuulostavat hänestä herkullisemmilta kuin yhteiset päätökset arjen keskellä.

– Olen huono jakamaan arkeani. Parisuhteeseen liittyy yhdessä päättämistä. Esimerkiksi on yksinkertainen asia päättää, millainen taulu tulee millekin seinälle. Yksin elävä ihminen saa laittaa taulunsa, mille seinälle haluaa. Parisuhteessa täytyy kuunnella toista. Olen huomannut, että tällaiset asiat tuottavat minulle töitä. Tämä on ollut myös tärkeä kasvun paikka, jossa riittää työtä vielä edelleenkin, Kataja kertoo Ilta-Sanomissa.

Hän on kuitenkin halunnut opetella elämään parisuhteessa, vaikka se ei ole ollut hänelle koskaan "luonnollinen tila". Myöskään rakkauden tunnustaminen ääneen ei tule luonnostaan ja helposti, vaikka Kataja pitää sitä suhteessa hyvin tärkeänä.

– Jos olisin tehnyt asiat helpoimman kautta, vanhana olisin varmasti surullinen siitä, että minulla ei koskaan ollut parisuhdetta, koska sinkkuna olo olisi ollut helpompaa, mutta ei välttämättä parempaa.

Ulospäinsuuntautunut ja ihmisistä kiinnostunut Kataja kertoo Ilta-Sanomille ihastuvansa viikoittain uusiin ihmisiin.

– En voi sille mitään, että ihastun. Kiinnostun ihmisistä todella paljon, ja jos jollain ihmisellä on mielenkiintoinen ominaisuus persoonassaan, koukutun siihen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Jonah Hill on kuin eri mies uudessa roolissaan, katso

Lue myös: Karita Tykkä rakkaudestaan esiintymiseen: "Mitä suurempi näytös ja gaala-asu, sitä enemmän nautin!"

Kilpailut

Uusimmat