Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aallon X Factorissa voittanut Matt Terry vierailulla Suomessa - "Täällä on vähän liian kylmä"

26.01.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Matt Terry tunnustautuu Michael Monroen faniksi.

Vuonna 2016 suomalaiset jännittivät joukolla Saara Aallon kilpaillessa Ison-Britannian X Factor -kilpailussa. Lopulta Aalto sijoittui kakkoseksi häviten Matt Terrylle, 24. Nyt Matt Terry on vierailulla Suomessa markkinoimassa marraskuussa julkaistua Trouble-albumiaan. Instagram-tilillään Terry on kiusoitellut fanejaan puhumalla ”salaisesta projektista”, joka on albumin markkinoimisen lisäksi johtanut hänet Suomeen.

Terry saapui Suomeen keskiviikkona ja pääsi heti nauttimaan paukkuvista pakkasista ja talven ihmemaasta Lapissa. Mies kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että hänen mielestään Suomessa parasta on lumi, sillä sitä harvemmin pääsee näkemään miehen kotikonnuilla Lontoossa.

- Rakastan Suomea. Ilma on täällä hyvin puhdasta ja kirpakkaa, ja täällä on kaunista. Täällä on vähän liian kylmä, mutta olen tottunut kylmyyteen hitaasti mutta varmasti, sanoo paksuun talvitakkiin sonnustautunut Terry.

Mies kertoo, että hän on päässyt viettämään aikaa reissullaan Saara Aallon kanssa. Yhdeksi Suomi-matkansa kohokohdista mies mainitsee sen, kun hän ja Aalto ihastelivat yhdessä poroja. Kaksikko on jäänyt hyviin väleihin X Factorin jälkeen. Ensimmäisen kerran Terry vieraili Suomessa esiintyessään Saara Aallon omalla areenakeikalla viime vuoden huhtikuussa. Tuon keikan yhteydessä mies pääsi tapaamaan niin ikään konsertissa vierailleen Michael Monroen. Terry tunnustautuu rokkarin faniksi.

- Olen iso fani. Hänellä on mahtava luonne, Terry kehuu.

Lue myös: Saara Aalto sensuellina X Factor -voittaja Matt Terryn kanssa - katso kuvat kuumasta esiintymisestä

Lue myös: Huh mikä show! Katso upeat kuvat Saara Aallon areenakeikalta

Kilpailut

Uusimmat