Suomalaisjuontaja keksi erikoisen tavan päästä töihin lakkopäivänä - katso video

02.02.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

NRJ:n juontaja Jere Jääskeläinen päätti turvautua lähettipalveluun päästäkseen työkeikalle.

Palkansaajajärjestö SAK:n järjestämä mielenosoitus hallituksen niin sanottua aktiivimallia vastaan on vaikuttanut joukkoliikenteeseen monissa Suomen kaupungeissa. Lakon takia bussit eivät liikennöi tänään perjantaina monessa suurimmassa kaupungissa, ja pääkaupunkiseudulla myöskin ratikka- ja metroliikenne on seisahtunut. Tämä on pakottanut monet suomalaiset keksimään vaihtoehtoisia ratkaisuja päästäkseen liikkumaan esimerkiksi työpaikoilleen.

Lakko on vaikuttanut esimerkiksi radiokanava NRJ:n aamulähetystä juontavaan Jere Jääskeläiseen. Miehen piti päästä työtehtäviin Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville MP-messuille. Koska joukkoliikenne ei kulkenut ja taksitkin olivat jo varattu täyteen, Jääskeläinen päätti turvautua astetta erikoisempaan ratkaisuun. Mies tilasi itselleen kuljetuksen lähettipalvelusta, joka on huomattavasti tottuneempi kuljettamaan perille paketteja ja kirjeitä kuin ihmisiä.

Jääskeläinen kuvasi reissultaan videon, jonka voit katsoa yllä olevan kuvan päältä play-kuvaketta painamalla. Videolla Jääskeläinen muun muassa ihmettelee, miten tyhjiltä Helsingin keskustan kadut voivatkaan näyttää ilman busseja ja raitiovaunuja.

Päästyään moottoripyörämessuille Jääskeläinen pääsi testaamaan muun muassa moottoripyörän keulimissimulaattoria. Voit katsoa videon tilanteesta alta, tai jos video ei näy alla, tästä linkistä.

Lue myös: Suomalaisjuontaja söi 10 000 kaloria neljässä tunnissa: "Mulla ei ole koskaan ollut tällaista oloa"

Kilpailut

Uusimmat