Kuva: Mikko Räsänen

Jenni Pääskysaari ei enää hukuta itseään töihin: "Osaan nykyään pitää omista rajoistani kiinni"

07.02.2018 16:45 - Senja Rapila

Uudessa Käännekohdat-podcast-sarjassa käsitellään Jenni Pääskysaaren elämää ja sen käänteitä.

Jenni Pääskysaari, 42, on yrittäjä, joka on tuttu kasvo muun muassa radiojuontajan töistä ja  erilaisista tv-ohjelmista. Sen lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja ja käsikirjoittanut tv-ohjelmia. Kyseessä onkin todellinen monitoiminainen, joka ei työntekoa pelkää.

Pääskysaari kertoi Juha Valvion haastattelussa uudessa Käännekohdat-podcast-sarjassa, että hän on oppinut vanhemmiten kieltäytymään suurista työmääristä. Sen sijaan hän panostaa perhe-elämään ja vaalii vapautta.

- Minusta on tullut hyvä tyttö ja iso tyttö sanomaan ei. Minusta on tullut hyvä pitämään omista rajoistani kiinni. Minulle ylipäätään vapaus on todella tärkeä arvo. Se linkittyy tietenkin vapaa-aikaan. Olen hyvä pyhittämään asioita, Pääskysaari kertoo.

- Kyllä myönnän sen, että teen aika paljon töitä keväällä ja syksyllä. Minulle on vapaa-ajalla ja yksityisyydellä  todella iso merkitys, eli vaikka teen keväällä ja syksyllä todella paljon töitä, yritän pitää pitkän kesäloman ja talviloman.

Samalla hän myöntää, että välillä töitä on tullut paiskittua liikaakin. Sen takia arkena Pääskysaaren perheessä esimerkiksi tietokoneen käyttö on pannassa.

- Arkisin pyrin, etten avaa tietokonetta, en oikeastaan lasten valveillaoloaikana. Sitten jos avaan, teen sen vasta kun lapset menevät nukkumaan. Nyt olen viimeiseen asti yrittänyt sitä, etten avaa tietokonetta edes silloin iltaisin.

Haastattelussa käydään läpileikkaus Pääskysaaren urasta, hän muun muassa kertoo ajoistaan KISS FM:n juontajana ja elämästään yrittäjänä ja perheäitinä. 

Lataa RadioPlay -sovellus ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki Käännekohdat-ohjelman jaksot.  

(kuva: RadioPlay)

Lue myös: Antti Paavilainen paljasti liiton koetinkiven: "Jos olette sen jälkeen yhdessä, olette vahvoilla"

Lue myös: Pamela Tolan vanhemmat kielsivät häntä puhumasta murteella: "En koe olevani mistään kotoisin"

Lue myös: Elokuvatuottaja Markus Selin työstään: "Kiksit vähenee iän myötä"

Kilpailut

Uusimmat