Kuva: RadioPlay

Antti Paavilainen paljasti liiton koetinkiven: "Jos olette sen jälkeen yhdessä, olette vahvoilla"

17.01.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Kun kaksi taiteilijaa kohtaavat, mitä siitä syntyy? Antti Paavilainen ja Miia Nuutila paljastavat.

Laulaja Antti Paavilainen ja näyttelijä Miia Nuutila vierailivat Iskelmän Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa. Satu Kotonen tiedusteli, miltä neljä vuotta yhdessä olleen taiteillijapariskunnan elämä maistuu. 

- Joka toinen viikko meillä on lapset, joten silloin arki rullaa aika tasaisesti, Paavilainen kertoo. 

Nuutila myöntää, että taiteilijaelämääkin kotoa löytyy, mutta pääasiassa he nauttivat toistensa seurasta arkisten askareiden parissa. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta sitten. Paavilainen paljasti yhden liiton koetinkivistä. 

He tekivät yhdessä näytelmän. 

- Jokaisen pariskunnan pitäisi koettaa tehdä yhdessä näytelmä. Jos olette sen jälkeen vielä yhdessä, olette vahvoilla, Paavilainen heittää. 

Mitä et voi käsittää vastakkaisessa sukupuolessa?

Satu Kotonen tiedusteli myös, mitä pariskunta ei voi käsittää vastakkaisessa sukupuolessa. Antti Paavilainen kertoo, että 47-vuotiaana on harvoja asioita, mitä ei ymmärrä naisissa. 

- Kyllä jos pitäisi valita, se menisi sinne kuukausittaiselle hormoniosastolle. Sitä on aina välillä vähän vaikea käsittää, hän myöntää. 

Miia Nuutila kiittelee Paavilaista muun muassa tämän kärsivällisyydestä. Hän ei keksi mitään, mikä toisessa varsinaisesti ihmetyttäisi tai ärsyttäisi. 

- Miiassa on hyvää se, että hän ei tee asioista hirveää numeroa. Tiedän, että sä inhoat sitä, että käytän hammastahnaputkilon aivan loppuun ja sitten se käppyrä seisoo siinä meidän hienon lavuaarin laidalla, mutta et kuitenkaan tee siitä numeroa. 

Nuutila kertoo vain heittävänsä putkilon pois kysymättä, jolloin pariskunta saakin aikaan mielenkiintoisen keskustelun hammastahnasta. 

Lue myös: Cheek avautui elämänsä huonoimmasta ajasta: "Vihasin sitä"

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Kilpailut

Uusimmat