Kaikki artikkelit

Samannimisen paneeliohjelman vetäjä kertoo Radio Nostalgian haastattelussa kuulevansa kyseistä kysymystä useasti.
Jenni Pääskysaari suojelee yksityisyyttään tarkasti.
Uudessa Käännekohdat-podcast-sarjassa käsitellään Jenni Pääskysaaren elämää ja sen käänteitä.
Juontaja Jenni Pääskysaari on pitänyt kokonaisen vuoden sometaukoa.
Juontaja kertoo, että hän pyrkii huolehtimaan terveydestään, mutta aavistelee, ettei keho selviä vuosista ilman kolhuja.
Jenni Pääskysaari juontaa uutta sarjaa, jossa vanhennetaan julkkispareja. Sarja sai hänetkin miettimään ikääntymistä.
MTV3-kanavan ohjelmassa julkkisparit vanhennetaan vuosikymmenillä.
Jenni Pääskysaaren isä kuoli 2000-luvun alussa. Hän havahtuu ajoittain siihen, että huomaa tekevänsä asioita kuten isänsä teki.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen.
Ylen Elämä pelissä -ohjelmassa seurataan neljän julkisuudesta tunnetun henkilön erilaisia parisuhteita.
Juontaja Jenni Pääskysaari kirjoitti kirjan teinitytöille ja oppi heistä paljon.
Jenni Pääskysaari kannustaa muuttamaan käsitystämme vartaloihanteesta. Ja haastaa opettamaan lapsille hyväksyvää asennetta.
Korkojen kera -ohjelman ensi syksyn tuotantokausi jouduttiin perumaan Vappu Pimiän iloisen raskausuutisen vuoksi, kertoo Ilta-Sanomat.
Kadonneen jäljillä -ohjelman tiimoilta ympäri maailmaa matkustava juontaja ja toimittaja Jenni Pääskysaari sanoo, että matkustaminen on henkisesti raskasta.
Korkojen kera - ja Kadonneen jäljillä -ohjelmia juontava Jenni Pääskysaari kertoo Voicelle, että hänen osakseen on nykyään jäänyt olla haastattelija eikä haastateltava.
Eilen starttasi Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren luotsaaman suositun Korkojen kera -sarjan uusi kausi. Vappu kertoi Voicelle asettavansa itselleen töiden suhteen korkeita tulostavoitteita.