Kuva: Getty Images

Ihmiset hermostuivat siitä, miten Gisele Bündchen lohdutti lapsiaan - huippumalli iski nyt takaisin

08.02.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Gisele Bündchen lohdutti lapsiaan näiden isän joukkueen hävittyä Super Bowl -finaalissa.

Huippumalli Gisele Bündchen, 37, on ärsyyntynyt häneen kohdistuneesta kritiikistä. Kohu nousi sen jälkeen, kun nainen lohdutti hänen kahta lastaan heidän isänsä urheiluhäviön jälkeen.

Gisele Bündchen on naimisissa amerikkalaisen jalkapallon huippunimen, Tom Bradyn, kanssa. Brady pelasi Super Bowl -finaalissa viime viikonloppuna, mutta hänen joukkueensa hävisi.  Pariskunnalla on kaksi lasta, jotka ottivat isänsä häviön todella raskaasti. Malli lohdutti lapsiaan kertomalla näille, että joskus pitää antaa muidenkin voittaa. 

- Isä on voittanut viisi kertaa ja toiset eivät ole voittaneet kertaakaan. Joskus pitää antaa muidenkin voittaa, hän kertoo Daily Mail -julkaisin uutisen mukaan. 

Ihmiset ovat kritisoineet voimakkaasti juuri tätä lausetta, koska monen mielestä se on alentuva ja kuulostaa siltä, että Bradyn joukkue tahallaan hävisi pelin. Esimerkikdi näyttelijä Whoopi Goldberg otti kantaa Bündchenin sanomisiin. 

"Anteeksi, mutta eiköhän Eagles raatanut todella paljon ansaitakseen tämän voiton. Kukaan ei antanut sitä heille ilmaiseksi. Se ei todellakaan käynyt niin, että Tom Brady olisi sanonut, että antakaa heidän voittaa."  

Gisele Bündchen on itse nyt ottanut kantaa kritiikkiin. 

"Sanon tämän nyt suoraan ja selvästi. Kukaan ei ANNA toisten voittaa, he ansaitsevat sen omilla tekemisillään. Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset muokkaavat sanomisiani ja aiheuttavat tahallaan draamaa."

Lue myös: Huippumalli Gisele Bündchen, 37, on upea näky rannalla - aviomies jakoi kuuman kuvan

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat