Kuva: Getty Images

Rajuja syytöksiä Jim Carreysta - törkeä käytös pakotti miehen meikkitaiteilijan terapiaan

09.02.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Kazuhiro Tsujin mukaan Jim Carreyn hankala käytös Grinch-elokuvan kulisseissa viivästytti elokuvan valmistumista.

Jim Carrey, 56, tunnetaan erityisesti hilpeistä komediarooleistaan, mutta tuoreiden lausuntojen mukaan näyttelijän oma persoona on hyvin kaukana hauskuudesta. Carreyn tähdittämän Grinch-elokuvan meikkitaiteilija Kazuhiro Tsuji on nyt kertonut Vulture-sivuston haastattelussa, että Carreyn käytös elokuvan kuvauksissa pakotti hänet menemään terapiaan.

Grinchin lisäksi Tsuji on vastannut muun muassa Benjamin Buttonin uskomaton elämä - ja Men In Black -elokuvien maskeerauksista. Miehen mukaan Carrey teki Grinchin kuvausten alun hyvin hankalaksi omalla käytöksellään.

Kazuhiro Tsuji (kuva: Getty Images)

- Meikatessani häntä hän yhtäkkiä nousi meikkaustuolista seisomaan, katsoi peiliin, osoitti poskeaan ja sanoi, että ”tämä väri on erilainen kuin eilen”. Olin käyttänyt täysin samaa väriä kuin edellisenä päivänä. Hän vaati minua korjaamaan asian, ja sitten minä ”korjasin” sen. Jokainen päivä oli tällainen, Tsuji sanoo.

Tsuji kertoo myös, että Carrey käyttäytyi ilkeästi muitakin kohtaan kuvauspaikalla ja että näyttelijä myös katosi kuvauksista sanomatta sanaakaan, mikä viivästytti kuvausten edistymistä. Elokuvan tuottajat keksivät keinon, jolla Carrey saataisiin arvostamaan meikkitaiteilijan työpanosta. He ehdottivat, että Tsuji teeskentelisi päättävänsä työt elokuvassa, jotta Carrey lopultakin ymmärtäisi miehen arvon. Tsuji oli kuvauksista poissa viikon, minkä jälkeen Carrey soitti hänelle saadakseen hänet takaisin. Tsuji palasi, ja rankan alun jälkeen kuvaukset saatiin sujumaan, ja elokuvasta tuli menestys. Kokemus jätti maskeeraajaan kuitenkin niin syvät jäljet, että hän meni terapiaan purkamaan kokemusta.

- Olen oikeastaan hyvin introvertti ihminen. En pidä ryhmätilanteista tai työskentelystä tuollaisissa olosuhteissa, Tsuji kertoo.

Lue myös: Jim Carrey, 55, masennuksestaan: "Se ei voi enää hukuttaa minua"

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat