Kuva: Getty Images

Kim Cattrall haukkui Sarah Jessica Parkerin pystyyn Instagramissa: "Älä ratsasta tragediallani"

10.02.2018 18:50 - Iiro Myllymäki

Veljensä vähän aikaa sitten menettänyt Sinkkuelämää-tähti kokee, että Parker käyttää hänen tragediaansa hyväkseen kiillottaakseen imagoaan.

Sinkkuelämää-näyttelijöiden Kim Cattrallin, 61, ja Sarah Jessica Parkerin, 52, välit näyttävät menevän päivä päivältä huonommiksi. Tilannetta ei auttanut se, että Parker ilmaisi surunvalittelunsa veljensä traagisesti menettäneelle Cattrallille. Cattrall tiedotti noin viikko sitten, että hänen veljensä löydettiin kuolleena, ja yksi netin kautta osanottonsa antaneista oli Sarah Jessica Parker.

"Rakkain Kim, rakkauteni ja surunvalitteluni sinulle ja Herran siunausta veljellesi", Parker kirjoitti Cattrallin Instagram-päivityksen kommenttiin.

Nyt Cattrall on vastannut Parkerille niin ikään Instagramissa. Nainen on jakanut päivityksen, jossa hän hyvin suorasukaisesti ilmaisee mielipiteensä Parkerin eleestä.

"En tarvitse rakkauttasi enkä tukeasi tänä traagisena aikana, Sarah Jessica Parker", lukee isoin kirjaimin naisen Instagram-kuvassa. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Cattrall selventää vielä kuvatekstissä, miksi hän suhtautuu Parkeriin näin nyrpeästi.

"Jatkuvat yhteydenottosi toimivat vain piinaavana muistutuksena siitä, miten julma sinä todella olit ja olet. Annapa kun teen tämän selväksi. Et ole perhettäni. Et ole ystäväni. Kirjoitan tämän käskeäkseni sinua vielä kerran lakkaamaan ratsastamalla tragediallani saadaksesi takaisin "mukavan tytön" imagosi", Cattrall kirjoittaa. Loppuun hän on vielä linkannut New York Postin artikkelin, jossa kirjoitetaan, miten muut näyttelijät eristivät Cattrallin Sinkkuelämää-sarjan kuvauksissa porukkansa ulkopuolelle ja miten Cattrallista luotiin julkisuuteen kuva hankalana diivana, jonka vaatimukset hidastivat tv-sarjan pohjalta tehtyjen elokuvien kuvauksia.

Parker ei ole toistaiseksi kommentoinut Cattrallin uutta päivitystä. Aiemmin Parker on kommentoinut, että hänelle on ollut "sydäntäsärkevää" kuulla Cattrallin sanovan, etteivät he ole ystäviä keskenään.

Lue myös: Sarah Jessica Parker reagoi Kim Cattrallin tylyyn haastattelukommenttiin: "Se särki sydämeni"

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti aneli apua faneiltaan veljensä vuoksi - joutui kohtaamaan ikävimmän uutisen

Lähteet: Metro.co.uk, New York Post

Kilpailut

Uusimmat