Kuva: Getty Images

Elton Johnin koira puri viisivuotiasta lasta kasvoista - laulaja ei ole pahoitellut asiaa

12.02.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Lapsen äiti on raivoissaan laulajalle tämän välinpitämättömyydestä.

Viisivuotiaan tytön äiti syyttää laulaja Elton Johnia, 70, vakavasta välinpitämättömyydestä. Mari Kieran, 39, kertoo Daily Mail -julkaisulle, että hän vei tyttärensä, Charloten, leikkimään Johnin lapsien kanssa tähden kotiin kaksi vuotta sitten. Hän halusi puhua asiasta nyt, koska heidän perheensä ei ole saanut Johnilta minkäänlaista pahoittelua asiata. 

Vierailulla laulajan koira olisi Kieranin mukaan näykkäissyt tyttöä naamasta niin, että kasvoihin jäivät jäljet. Kieran on raivoissaan Elton Johnille, äidin mukaan hän ei ole saanut edes pahoittelua koiran käytöksestä. 

Julkaisun mukaan Elton John taas kertoo, että he ovat hänen kumppaninsa kanssa yrittäneet useaan otteeseen kysyä tytön vointia, mutta heille on kerrottu näykkäisyn olleen vain pieni. 

Lähteiden mukaan tyttö olisi mennyt silittämään keittiössä nukkunutta koiraa, joka olisi hyökännyt sen jälkeen. Charlotten vanhemmat ovat kuitenkin pöyristyneitä siitä, että tällaista voi edes tapahtua. 

- En välitä keitä he ovat, mutta tuollainen ei ole missään muotoa sopivaa. Tyttäreni oli täysin traumatisoitunut hyökkäyksen jälkeen. Hänellä oli verta ja nirhaumia kasvoissaan, Charlotten isä sanoo. 

Lue myös: Elton John saattoi äitinsä haudan lepoon - julkaisi kauniin muistokirjoituksen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat