Kuva: Getty Images

Katy Perry palasi yhteen Orlando Bloomin kanssa - pitävät matalaa profiilia suhteen tiimoilta

13.02.2018 14:45 - Senja Rapila - Luettu 909 kertaa

Pariskunta erosi yli vuosi sitten.

Laulaja Katy Perry, 33, on palannut näyttelijärakkaansa Orlando Bloomin, 41, kanssa yhteen, kertoo Daily Mail. Huhutaan, että pari nähtiin samassa luksushotellissa Malediiveilla viime kuussa. Meilkein vuosi sitten eronneen pariskunnan kerrotaan lämmittelevän romanssiaan jälleen.

Lähipiiristä on varmistettu The Sun -lehdelle, että pariskunta on todella palannut yhteen.

- Katy haluaa saada homman toimimaan tällä kertaa. Hän yritti leikata Orlandon pois elämästään, mutta ei pystynyt siihen. Hän välittää miehestä liikaa. Tällä kertaa he pitävät suhteensa tiimoilta matalaa profiilia, mutta he ovat palanneet yhteen, lähipiiristä kerrotaan.

Eronsa jälkeen kaksikko on ollut kuitenkin hyvin läheisissä väleissä. He ovat käyneet yhdessä tietojen mukaan konserteissa ja tykkäilleet toistensa kuvista sosiaalisessa mediassa. Lisäksi he ovat avoimesti flirttaileet toisilleen.

Daily Mail kertoo, että kun näyttelijäkomistus lisäsi omalle Instagram-tililleen kuvan itsestään Formula 1 -auton kyydissä, laulajatar kommentoi kuvan alle flirttailevaan sävyyn: "Tämä on yksi esimerkki siitä, miksi pelkään olla kyydissäsi, kun ajat." Lisäksi Katy on kommentoinut Orlandon näyttävän "kuumalta" tuoreissa mallikuvissa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Katy Perryn hurjapäinen harrastus päättyi ikävästi - julkaisi kivuliaan kuvan

Lue myös: Katy Perry katuu I Kissed a Girl -hittiään - "Siinä on muutamia stereotypioita"

Uusimmat