Kuva: Getty Images

Ashton Kutcher pakeni eron jälkeen vuorille - pääsi karulla keinolla yli Demi Mooresta

21.02.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Ashton Kutcher erosi Mooresta vuonna 2011.

Näyttelijä Ashton Kutcher, 40, on nyt onnellisesti yhdessä lastensa äidin, Mila Kunisin, kanssa. Sitä ennen Kutcher oli naimisissa vuosia Demi Mooren, 55, kanssa. Pariskunta ilmoitti vuonna 2011, että he hakevat avioeroa. 

Kutcherille ero oli kova paikka, mutta hän paljasti US Magazinelle antamassaan haastattelussa, että hän pääsi yli entisestä vaimostaan karulta kuulostavalla tavalla. 

- Lähdin vuorille viikoksi. Mukanani minulla oli pelkästään vettä ja teetä, ei ruokaa. Sen lisäksi jätin kaikki älylaitteeni kotiin. Otin kuitenkin kynän ja paperia mukaan, hän kertoo. 

Demi Moore alkoi seurustelemaan 15 vuotta nuoremman Ashton Kutcherin kanssa vuonna 2003. He erosivat lähes kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen. (kuva: Shutterstock )

Kutcher kertoi myös, että kiinalaisen taistelutaidon, taijin, harjoittaminen toi hänelle toivottua rauhaa Montanan vuorilla. Hän kertoi, että hän kärsi hallusinaatioista heti retkensä alussa, mutta taiji rauhoitti hänet. 

Hän kirjoitti seitsemän päivän retkensä aikana kirjeen joka ikiselle ihmiselle, jonka kanssa hän on seurustellut. Seitsemäntenä päivänä tullessaan pois vuorilta, hän postitti ne. 

Lue myös: Kiusallinen video Demi Mooresta nousi taas esiin - ahdisteleeko 15-vuotiasta poikaa?

Lähde: US Magazine 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat