Kuva: Mikko Räsänen

Yksi fanikuva vei Pate Mustajärven keskelle someraivoa: "Toisille olin natsi, toisille suvakki!"

27.02.2018 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pate Mustajärvi suostui Emma-gaalassa poseeraamaan yhteiskuvassa faninsa kanssa. Pian sen jälkeen häntä haukuttiin natsiksi.

Rock-kukko Pate Mustajärvi, 61, ei sosiaalisessa mediassa surffaile. Omien sanojensa mukaan hän käyttää tietokonetta pelkästään sähköpostien kirjoittamiseen, demojen lähettämiseen sekä laskujen maksamiseen.

Mustajärven virallisia some-kanavia ylläpidetään miehen lähipiirin toimesta ja Mustajärvi hyväksyy postaukset ennen niiden julkaisua. 

Mies hämmentyikin toden teolla siitä, millaisen kuohunnan somessa sai aikaan yksi valokuva, jossa Mustajärvi poseeraa faninsa kanssa. 

- Emma Gaalassa sellainen nuori nainen kuljeskeli ja otatti itsestään selfieitä artistien kanssa. Jossain vaiheessa hän sitten lähestyi myös minua ja tyylikkäästi kysyi, että saako ottaa kanssasi selfien, Mustajärvi kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Siinä hän sitten polvistui viereeni, minä kumarruin hänen puoleensa ja kuva otettiin.

Se mitä tapahtui seuraavaksi, hämmensi Mustajärven totaalisesti. Kyseinen kuva sai nimittäin aikaan todellisen riidan.

- Some hyppäsi siitä kuvasta ihan todellisen voltin. Kyseessä oli siis leidi nimeltään Huhtasaari. Kuvan ympärillä olikin sitten kauhea kuohunta, että miksi ihmeessä olen mennyt sellaisen ihmisen kanssa kuvaan. Toisille olin natsi, toisille suvakki ja sitten nämä ihmiset siellä keskenään riitelivät, Mustajärvi kertoo.

- Somen voima on kyllä melkoinen ja se onkin syy siihen, miksi pysyn siitä itse todella kaukana. En mene twiittailemaan, niin kuin jotkut isot pomot tekevät, hän naurahtaa.

Mustajärven mukaan onkin syytä muistaa, että Facebookissakin on Pate eikä Pauli.

- En tiedä Facebookista mitään. Pate Mustajärvi siellä on, mutta minä en ole se, joka siellä vastailee. Pysyn siitä kaukana, koska kuitenkin hölmöilisin jotain, hän nauraa.

Kats alta kyseinen kohun nostanut yhteiskuva.

Lue myös: Popeda saa tukea: "Nöyryyttävää pyytää muusikoita näyttelemään soittamista!"

Lue myös: Suomirock-legenda Pate Mustajärvi menestyksen hinnasta: "Mustia päiviä ja vaikeita vuosia on ollut"

Kilpailut

Uusimmat