Kuva: Getty Images

Reality-kaunotar raivostui hänen kynsiään haukkuneelle - uhkasi jopa oikeustoimilla

28.02.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Gemma Collins ei pitänyt siitä, että hänen kynsiään arvosteltiin.

Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta tuttu Gemma Collins, 37, on ollut paljon julkisuudessa ulkonäkönsä vuoksi. Erään Facebook-käyttäjän kommentti Collinsin kynsistä osui kuitenkin erityisen herkkään paikkaan.

Facebook-käyttäjä oli jakanut kuvan naisen kynsistä ja pohtinut, onko kukaan muu huomannut, kuinka ammattitaidottomasti rakennekynnet ovat tehty. 

"En tiedä onko kukaan muu huomannut, mutta katsoin huomasin eräässä televisiosarjassa Gemma Collinsin kynnet. Mielestäni kynnet on tehty hyvin ammattitaidottomasti."

Kirjoittaja oli myös perustellut kantaansa asiallisesti, mutta tämä ei ollut miellyttänyt Collinsia itseään, joka oli ottanut kommenttiin kantaa omalla Instagram-sivullaan. Collins uhkasi kirjoittajaa jopa oikeustoimilla kunnianloukkauksesta, koska asia koskettaa hänen ystäväänsä. 

"Joka päivä saan lukea itsestäni epäasiallisia kommentteja, mutta kun kommentit kohdistuvat ystäviini tai perheenjäseniini, siinä menee raja. Jos tällainen jatkuu, otan yhteyttä lakimieheni kanssa."

Naisen mukaan se nainen, joka teki hänen kyntensä, oli hyvin mukava ja yritti parhaansa. 

Lue myös: Reality-kaunottaren erikoiselle mekolle täystyrmäys faneilta: "Rumin asu ikinä!"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat