Kuva: Getty Images

Rihannan pahoinpitelystä vitsailtiin Snapchat-mainoksessa, nyt nainen vastaa - "Te petitte meidät!"

16.03.2018 13:45 - Iiro Myllymäki

Snapchat on pahoitellut epäasiallista mainosta, joka esiintyi sovelluksessa.

Snapchat joutui myrskyn silmään, kun alustalla esitetty mainos nousi otsikoihin. Mainoksella markkinoitiin Would You Rather -mobiilipeliä, ja mainoksessa kysyttiin: ”Läimäyttäisitkö mieluummin Rihannaa vai löisitkö Chris Brownia?” Vuonna 2009 Chris Brown pahoinpiteli tuolloisen tyttöystävänsä Rihannan.

(kuva: Twitter)

Epäasiallinen mainos herätti paljon kohinaa Twitterissä, ja nyt Rihanna itse on kommentoinut asiaa. Hän on julkaissut tekstin Instagramin Stories-osiossa.

”Snapchat, tiedät kyllä että et ole suosikkisovellukseni, mutta yritän nyt vain selvittää, mikä tämän koko jutun pointti oli. Haluaisin kutsua sitä tietämättömyydeksi, mutta tiedän, että ette ole niin tyhmiä”, Rihanna aloittaa tekstinsä.

Tämän jälkeen Rihanna laajentaa näkökulmansa käsittämään kaikkia lähisuhdeväkivaltaa kokeneita.

”Käytitte rahaa animoidaksenne jotain, mikä tarkoituksellisesti tuottaa häpeää lähisuhdeväkivallan uhreille ja teitte siitä vitsin. Tässä ei ole nyt kyse minun henkilökohtaisista tuntemuksistani, koska sellaisia minulla ei tästä juuri ole, vaan kaikista naisista, lapsista ja miehistä, jotka ovat olleet lähisuhdeväkivallan uhreja ja erityisesti kyse on heistä, jotka eivät ole vielä päässeet väkivallasta eroon. Te petitte meidät! Hävetkää”, Rihanna kirjoittaa.

Snapchatin edustaja on kommentoinut tapausta Metro.co.uk-sivustolle ja pahoitellut tapahtunutta.

- Tämä mainos on ällöttävä eikä sen olisi koskaan pitänyt näkyä palvelussamme. Olemme pahoillamme, että olemme tehneet tämän kamalan virheen, kun olemme päästäneet mainoksen arviointiprosessimme läpi, Snapchatista kommentoidaan.

Snapchat lupaa tutkia asian perin pohjin, jotta vastaava ei pääse toistumaan.

Lue myös: Rihanna, 30, juhli villisti syntymäpäiviään - katso kuvat luksusjuhlista

Lähteet: Metro.co.uk,The Guardian

Kilpailut

Uusimmat