Kuva: Getty Images

Rihannan pahoinpidellyt Chris Brown kuvattiin "kuristamassa" naista - näyttääkö mielestäsi leikiltä?

29.03.2018 12:45 - Senja Rapila

Brown ja tuntematon nainen ovat kommentoineet, että tilanteessa kyse oli vain "hauskasta leikistä". Kuvat herättävät ristiriitaisia mielipiteitä.

Laulaja Chris Brown, 28, ei tunnu pääsevän väkivaltaisista tavoistaan eroon, näin ainakin vihjaa tuoreet otokset. TMZ-sivustolla on julkaistu kymmenien paparazzi-kuvien sarja, missä laulaja nähdään "kuristamassa" tuntematonta naista.

Kuvat on otettu vuokra-asunnon patiolta, missä Brown bailasi yhdessä ystäviensä kanssa Ultra Festivalien aikaan. Kuvat on otettu yhdeksältä aamulla maanantaipäivänä.

Brown ja nainen ovat kommentoineet TMZ:lle kuvien näkemisen jälkeen, että kyseessä oli pelkästään leikki, eikä mitään vakavampaa, vaikka kuvat saattaisivatkin muuta antaa olettaa. TMZ kuitenkin kyseenalaistaa sen, sillä joissain kuvissa nainen näyttää todella ahdistuneelta.

Pääset katsomaan kaikki paparazzien ottamat kuvat TMZ:n sivuilta, täältä.

Brownin taustan vuoksi kuvat puhuttavat kovin. Laulaja nimittäin pahoinpiteli näkyvästi entisen tyttöystävänsä Rihannan vuonna 2009, mutta on sen jälkeen ollut useasti otsikoissa erinäisten syiden vuoksi. Vuonna 2014 Brown puolestaan hakkasi tuntemattoman miehen hotellin edustalla Yhdysvalloissa ja vuonna 2016 häntä syytettiin jälleen naisen pahoinpitelystä.

Laulaja sai lähestymiskiellon entiseen on-off -tyttöystäväänsä Karrueche Traniin viime vuonna, kun Brownin kerrottiin uhkailleen naista ja uhanneen tappaa hänet.

Lähde: TMZ

Lue myös: Rihannan pahoinpitelystä vitsailtiin Snapchat-mainoksessa, nyt nainen vastaa - "Te petitte meidät!"

Lue myös: Rihannaa lyönyt Chris Brown taas ongelmissa väkivaltaisuudesta - malli nosti siviilikanteen

Lue myös: Chris Brown avautuu dokumentissa Rihannan pahoinpitelystä: "Löin häntä nyrkillä"

Kilpailut

Uusimmat