Kuva: Venetsia

MTV: Tuomas Enbuske kommentoi nyt kohuhaastattelua - kiittelee Sillanpäätä kolmesta seikasta

30.03.2018 17:36 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tuomas Enbuske sanoo MTV:lle arvostavansa Jari Sillanpään rehellisyyttä. Sillanpää myönsi Enbusken tekemässä haastattelussa olevansa narkomaani.

Tämän hetken suurin puheenaihe suomalaisessa viihdemaailmassa on laulajatähti Jari Sillanpään huumekäryt ja hänen kommenttinsa asiaan liittyen. Sillanpää nähtiin eilen torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman suorassa lähetyksessä, jossa hän antoi ensimmäisen haastattelunsa viime lauantaisen huumekäryn jälkeen.

Haastattelussa Jari Sillanpää muun muassa eritteli käyttämänsä metamfetamiinin määrää, kertoi häpeävänsä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamista ja myönsi olevansa narkomaani. Hän ei luvannut lopettaa huumeiden käyttämistä eikä nähnyt toiminnassaan anteeksipyydeltävää.

Tiukan haastattelun vetänyt Tuomas Enbuske on nyt kommentoinut MTV:lle, millaisia mietteitä hänelle itselleen haastattelusta heräsi.

- Minusta oli hienoa, että hän suostui haastatteluun. Hienoa oli myös se, ettei hän asettanut ehtoja asioista, joista ei saisi haastattelussa kysyä, Enbuske sanoo.

Erityisesti Enbuske arvostaa Sillanpään rehellisyyttä.

- Näinä aikoina, kun kaikki antavat viestintätoimistojen suunnittelemia lausuntoja, hän ainakin oli rehellinen.

Enbuske kertoo, että hänen nähdäkseen myös Sillanpää oli itse tyytyväinen haastatteluun.

Lue myös: Menikö Jari Sillanpään EVS-haastattelu ohi? Katso vuoden puhutuin tv-tapaus kokonaisuudessaan täältä

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat