Kuva: Petri Mast

Pelastaako maailmanympärimatka Sini Arielin parisuhteen? "Haluaisin Stuartin ymmärtävän..."

18.04.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Australiassa asuva tatuointitaiteilija ja pin up -malli toivoo, että pitkä reissu korjaisi myös parisuhteen ongelmakohtia.

Uutisoimme aiemmin Australiassa asuvan pin-up mallin ja tatuointitaiteilija, Sini Ariellin, 36, rehellisestä Facebook-kirjoituksesta koskien vauva-arkea ja sitä, kuinka rankkaa elämä pienen lapsen kanssa voi joskus olla. Maaliskuussa kolme viikkoa Suomessa lomaillut Sini Ariell kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että vauva-arki sujuu nyt hyvin.

- En kadu yhtä ainoaa lausetta mitä olen sanonut tai kirjoittanut, se oli v**un paskaa. Kirjoitukseni voimaannutti monia muita äitejä ja sain satoja yhteydenottoja, jossa kiiteltiin, että uskalsin kertoa asiasta.

- Vauvan koliikki hävisi kolmen kuukauden jälkeen ja nyt nukumme taas öitä. Tuo vauva on hieno juttu ja olen yhä ymmyrkäisenä siitä, että minulle tällainen jumalan lahja lopulta tuli, Sini Ariell jatkaa.

Väsymyksen myöntäminen ei tee epäonnistujaa

Suorapuheisuudestaan tunnettu nainen kertoo, että ei kuitenkaan koe tarvetta provosoida ketään tai ”aiheuttaa minkäännäköistä polemiikkia.”

- Jotkut kyllä pitävät minua vähän tabujen rikkojana. Jos voin voimaannuttaa edes yhtä äitiä siellä arjessa, niin sittenhän olen tehnyt tehtäväni hyvin.

Sini Ariellin mukaan äitiys on opettanut hänelle myös lempeämpää suhtautumista omaa itseään kohtaan.

- Ei kukaan ole täydellinen ja kaikki tekee virheitä. Se, että olet väsynyt tai olet epäonnistunut jossain ja myönnät sen, ei tee sinusta luuseria. Se tekee sinusta rehellisen ihmisen ja silloin on aika kasvaa, Sini Ariell muistuttaa.

Maailmanympärysmatka koko perheen voimin

Sini Ariell on kertonut julkisuudessa aikaisemmin, että rankka vauva-aika on tuonut omat haasteensa myös parisuhteeseen. Sini Ariell avioitui miehensä Stuart Bondsin kanssa vuonna 2015. Nainen kirjoitti joulukuussa blogissaan avoimesti avioliittonsa tilasta ja siitä, kuinka vauva-arjen rankkuus ajoi pariskunnan lähes eron partaalle. Murhetta aiheutti myös se, kuinka Stuart ei aluksi ollut lapsen saamisen kannalla lainkaan.

Nainen paljastaa nyt, että koko kolmihenkinen perhe on suuntaamassa kolmen kuukauden maailmanympärysmatkalle kesäkuussa.

Sini Ariell toivoo, että matka toisi uusien kokemusten lisäksi myös varmuutta parisuhteeseen ja perhe-elämään.

- Tämä on ollut Stuartin iso haave ja sanoin, että lähdetään vain. Tehdään reissu nyt kun Penny on vauva ja on helppo mennä ja touhuta.

Sini Ariell odottaa reissua jo malttamattomana ja matkajärjestelyt ovatkin hyvällä mallilla.

- Aika jännä retki tulee alle vuoden ikäisen vauvan kanssa. Siitä tulee ihan hyvä kokemus, nainen nauraa.

Vauva-arki ei estä haaveiden toteuttamista

Sini Ariellin mukaan on tärkeää olla vertailematta itseään liikaa muihin vanhempiin ja hän toivoo, että maailmanympärysmatkan myötä myös miehensä Stuart sisäistäisi tämän paremmin.

- Vauva sitoo tietyn verran, mutta ei estä sinua elämästä ja toteuttamasta omia haaveitasi.

Nainen korostaa, että ei ole olemassa tiettyä mallia, millaista perhe-elämän tulisi olla.

- Meidän perheen arki on sellaista, mitä päätämme sen olevan. Haluaisin Stuartin ymmärtävän tämän reissun kautta, että kaikki on edelleen mahdollista, asiat tehdään vain vähän eri tavalla nyt, Sini Ariell nauraa.

Lue myös: Sini Ariell brutaalin rehellisenä vauva-arjesta: "Tämä on aivan v*tun perseestä"

Lue myös: Synnytyksestä ei jälkeäkään! Sini Ariell timmissä bikinikuvassa reilu viikko lapsen saamisen jälkeen

Lue myös: Pin-up-tähti Sini Ariell kammosi Suomeen palaamista: "Tuli hirveän vahva kuolemanpelko"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat