Kuva: Senja Rapila

Sini Ariell brutaalin rehellisenä vauva-arjesta: "Tämä on aivan v*tun perseestä"

11.12.2017 11:45 - Iiro Myllymäki

Sini Ariell avautuu muun muassa univelasta, ulkonäön muutoksista ja parisuhteen ongelmista.

Pin up -malli Sini Ariell Bonds on kirjoittanut Facebookissa raadollisen rehellisen päivityksen vauva-arjestaan. Sini Ariell ja Stuart Bonds saivat perheenlisäystä syyskuun lopussa, kun Penny-nimen saanut tytär syntyi. Sini Ariell on jo aiemmin avautunut hankalasta raskausajastaan ja myös siitä, että hänen miehensä ei ole koskaan halunnut lasta. Aiemmin lääkärit olivat kertoneet Sini Ariellille, että hän ei voi tulla raskaaksi, joten raskaus oli todellinen shokki.

Facebook-päivityksessä Ariell kertoo kaiken elämässään pyörivän nyt vauvan ympärillä. Arki on raskasta univelkaisena itkevän vauvan kanssa.

V*ttu mitä paskaa tämä arki oikeesti vastasyntyneen kanssa on. Todellakin, kodista tulee vankila. Unta tulee pari tuntia yössä. En edes muista milloin olen nukkunut illasta aamuun. Automatkat muuttuu mukavan rattoisiksi kun kuuntelet motarilla 2h kiljuntaa, etkä millään viitsisi jälleen pysähtyä kun matkaa on enää 180km jäljellä. Hereillä olo aika on jatkuvaa kamppailua selvitellessä mitä se itkee kitisee tai kiljuu tällä kertaa ja mikään ei todellakaan helpota ”, Sini Ariell kirjoittaa.

"Parisuhde pohjamudissa"

Nainen kertoo, että vauva-arkea ei pysty pakenemaan edes baari-iltojen aikana, kun kuulumisten vaihdossakin puhe kääntyy pelkkään ”vauvapaskaan”. Nainen avautuu myös ulkonäkönsä muutoksista.

”Maha pömpöttää omissa vaatteissa, näytät edelleen raskaana olevalta ja tukka sekä kasvot tarvitsisivat hoitoa ja pian. Kasvojen ihoa koristaa parit isot hormoneista johtuvaa maksaläiskää ja näytät ikääntyneen 10 vuotta kahdessa kuukaudessa. Olo on lähinnä järkyttynyt. Minulla on siis vain yksi vauva. Hatunnosto teille joilla enemmän. Tämä on aivan v*tun perseestä. Ajan on kullattava muistot vauva-arjesta jotta äidit vielä tekevät niitä lisää”, Ariell kirjoittaa.

Sini Ariellin ja Stuart Bondsin avioliitto oli koetuksella jo raskausaikana, ja edelleen ongelmat jatkuvat.

”Tuntuu vaan niin raskaalta koko tämän vuoden koettelemukset. Parisuhde on kaatunut pohjamutiin ja tässä nyt riivitään pieniä hetkiä tai keskusteluja rakkaudesta. Ollaan molemmat niin v*tun loppu. Tekis vaan mieli ottaa ja lähtee.”

Nainen toivoo, että arki muuttuu pian helpommaksi. Hän myös tiedostaa, että vauva-arjen kielteisistä puolista ja hankalista tuntemuksista ei ole monen mielestä soveliasta avautua tällä tavalla. Päivityksensä lopussa Ariell kirjoittaa, että kaikesta huolimatta Penny-tytär on hänelle tärkeintä maailmassa. Voit lukea koko päivityksen alta:

Lue myös: Sini Ariell julkaisi suloisen kuvasarjan ilmeikkäästä tyttärestään - katso ihastuttavat otokset

Lähde: Sini Ariellin Facebook-sivu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat