Kuva: Mikko Räsänen

Syksyllä 40 vuotta täyttävä Mikko Leppilampi: "Nykyisin en välitä, mitä ihmiset ajattelevat minusta"

06.04.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Mikko Leppilampi kertoi mietteitään Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana.

RadioPlayn Sadun Sunnuntaivieras -podcastissa on tällä viikolla vieraana näyttelijä ja juontaja, Mikko Leppilampi, 39. Leppilampi pohtii Satu Kotosen kanssa, mitä elämä on tuonut hänelle tullessaan. Mies kertoo olevansa erittäin vahvasti tunneihminen. Hän tekee päätöksiä elämässään enemmän tunteella kuin järjellä. 

- Minulla on tietynlaisia haaveita, joita pyrin täyttämään hiljalleen. Esimerkiksi oma autoni oli täysin tunneostos, hän kertoo. 

Leppilampi täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Hänen mukaansa iän tuoma kokemus näkyy nykyisin hänen koko elämä- ja työtyylissään. Ennen hän ajatteli paljon sitä, mitä muut ihmiset häneltä odottavat, tai mitä he ajattelevat. 

- Nykyisin sillä ei ole väliä, mitä muut ihmiset minusta ajattelevat. Iän tuoman kokemuksen myötä olen ymmärtänyt entistä paremmin sen, millainen ihminen haluan olla ja mitä haluan tehdä. Tiedän, että haluan tehdä esimerkiksi musiikkia, koska jos jättäisin sen kortin käyttämättä, se osaltaan nakertaisi ja katkeroittaisi minua, Leppilampi pohtii. 

Mies lähti yli kymmenen vuotta sitten luomaan uraa Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtivät silloinen vaimo, Emilia sekä parin yhteinen tytär. Lapsi oli vielä pieni, joten vauva-arjen ja uran luominen vieraassa maassa oli joskus haastavaa. 

- Silloin minusta tuntuu, että kaikki tuli liian nopeasti. Minusta tuntui, että en onnistunut täyttämään ihan niitä estradeja, mitä lähdin tavoittelemaan, vaikka muiden mielestä asia voikin olla toisin, hän kertoo. 

Koko prosessi yhdysvalloissa oli Leppilammelle hyvin opettavainen, vaikka myös raskas. 

Kuuntele lisää miehen mietteitä muun muassa siitä, mistä suorituksistaan mies on saanut eniten palautetta RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Lue myös: Ressu Redford uransa alkuvaiheista: "Joku voi olla sitä mieltä, että kusi nousi päähän"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat