Kuva: Getty Images

Raskaana olevan Khloé Kardashianin eksä tarjoutui ottamaan naisen takaisin - huolissaan pettämisestä

12.04.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Lamar Odom on tarjonnut auttavaa kättään entiselle kumppanilleen, kun tämän poikaystävä jäi kiinni pettämisestä.

Kerroimme eilen täällä, että viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin, 33, poikaystävä, Tristan Thompson, 27, oli jäänyt kiinni pettämisestä. Mitä ilmeisimmin nyt toinenkin nainen on paljastanut muhinoineensa koripalloilijan kanssa jo marraskuussa. Nainen kertoo Daily Mail -julkaisulle, että tämä ei todellakaan tiennyt Kardashianin olevan raskaana miehelle tuolloin. 

Kardashian ei ole itse kommentoinut miehensä tekosia, mutta sen sijaan naisen entinen poikaystävä, Lamar Odom, 38, on tarjonnut auttavan kätensä kohti entistä kumppaniaan. Hän kertoo, että hän ehdottomasti haluaisi palata naisen kanssa yhteen, jos tämä niin päättäisi.

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin suhde päättyi vuonna 2015, kun Odom otti yliannostuksen huumeita syrjäisessä bordellissa. (kuva: Getty Images )

Odom kertoo olevansa erittäin järkyttynyt siitä, miten Thompson kohtelee tulevan lapsensa äitiä. Lähteen mukaan hän haluaisi mielellään puhua Kardashianin kanssa, mutta hänellä ei ole enää tämän numeroa. 

- Lamar haluaisi tietää, että Khloé on kunnossa. Hän voisi soittaa tämän äidille, Kris Jennerille, mutta ei halua tunkeilla heidän elämäänsä, lähde kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Perheen lähipiiri oli huolissaan naisen uudesta valloituksesta, kun pari aloitti seurustelun melkein kaksi vuotta sitten. Huolta aiheutti muun muassa se, että Thompsonin entinen kumppani oli seurustelun alkumetreillä vielä raskaana koripalloilijalle. 

Lue myös: Khloé Kardashian julkaisi seksikkään raskauskuvan - järjetön tykkäysmäärä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat