Kuva: Getty Images

Euroviisut voittanut "parrakas nainen" on HIV-positiivinen - entinen kumppani kiristi tiedolla

16.04.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Conchita Wurst voitti Euroviisujen laulukilpailut vuonna 2014.

Vuoden 2014 Euroviisujen laulukilpailun voittaja Conchita Wurst eli Thomas Neuwirt, 29, on paljastanut olevansa HIV-positiivinen. Hän halusi tuoda asian esille, koska hänen entinen poikaystävänsä on uhannut tuoda asian julkisuuteen. Mies kertoi asiasta faneilleen Instagramissa. 

"Tämä asia on oikeastaan toissijainen julkisesti, mutta haluan tehdä sen, koska entinen poikaystäväni uhkaa kertoa asiasta. En todellakaan anna kenenkään uhkailla minua ja vaikuttaa sen avulla omaan elämääni, sen vuoksi kerron tämän teille."

Heti diagnoosin jälkeen miehelle määrättiin lääkkeet, jotka ovat hänen mukaansa toimineet hyvin. Wurstin mukaan hän ei olisi halunnut tuoda asiaa julkisuuteen, jotta hänen perheensä ei kärsisi tapauksesta. 

"Perheeni on tukenut minua aina. Olisin mielelläni kuitenkin säästänyt heidät siltä leimalta, jonka tämä sairaus heidän ylleen myös heittää."

Hän kuitenkin toivoo, että miehen kertominen omasta sairaudestaan auttaa myös muita HIV-positiivisia olemaan pelkäämättä leimaa, joka sairauden yllä vielä leijuu. 

"Tieto HIV-positiivisuudestani on uutta teille, mutta minä en. Olen tällä hetkellä terve ja onnellinen." 

Lue myös: Muistatko Euroviisut voittaneen "parrakkaan naisen"? Näyttää tunnistamattomalta nykyään!

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat