Kuva: Getty Images

Kylie Minogue, 49, avautui perheen perustamisesta - pettäjämies murensi suunnitelmat

23.04.2018 10:30 - Katariina Auvinen

Minogue kertoi, että hän mietti lasten hankkimista laulaja, Joshua Sassen, kanssa.

Legendaarinen laulaja, Kylie Minogue, 49, täyttää ensi kuussa 50 vuotta. Hän avautui Vogue Australialle antamassaan haastattelussa elämästään ja perheen perustamisesta.

Nainen on ollut elämänsä aikana useissa pitkissä seurustelusuhteissa, mutta hän ei ole mennyt naimisiin. Hän oli viimeisimpänä kihloissa laulaja, Joshua Sassen, kanssa, mutta pari erosi kun mies jäi kiinni pettämisestä. Tällöin Minogue kertoi, ettei usko ikinä menevänsä naimisiin, koska se ei ole häntä varten. 

Minogue kertoi, että edellisen suhteen aikana hän pohti lasten hankkimista, mutta päätti ettei se ole häntä varten. Pari ehti seurustella kaksi vuotta ennen eropäätöstä. 

Kylie Minogue ehti seurustella laulaja, Joshua Sassen, kanssa kaksi vuotta. Pari erosi vuonna 2017. (kuva: Getty Images )

- Mietin myös lasten hankkimista yksin, mutta totesin ettei se ole minua varten, hän kertoo haastattelussa. 

Minogue kertoo, että hänellä ja 19 vuotta nuoremmalla Sassella meni suhteessaan jo pitkään huonosti, mutta nainen ei ollut valmis luovuttamaan. 

- Ajattelin, että suhteemme kaipaa pelastusta ja yritin saada sen toiminaan, mutta ymmärsin ettei siitä tule mitään, hän avautuu. 

Lue myös: Kylie Minoguen seksiä tihkuvassa kuvassa outo yksityskohta - syytetään kuvankäsittelystä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat