Kuva: Getty Images

Aviciin vanhemmat kommentoivat ensimmäistä kertaa poikansa kuolemaa - lue avoin kirje sanasta sanaan

24.04.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Kuolleena löydetyn Aviciin perhe kiittää saamastaan tuesta vaikeana aikana.

Viime perjantaina kuolleena hotellihuoneestaan löydetyn Aviciin vanhemmat ovat kommentoineet poikansa menehtymistä ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Miehen perhe on julkaissut koskettavan avoimen kirjeen, jossa he kiittävät kaikkia saamastaan tuesta. Maailmankuulu DJ ja tuottaja Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, kuoli 28-vuotiaana.

”Haluamme kiittää saamastamme tuesta ja kaikista rakkaudentäyteisistä kirjoituksista meidän pojastamme ja veljestämme. Olemme niin kiitollisia kaikille, jotka rakastivat Timin musiikkia ja joilla on hienoja muistoja hänen kappaleistaan. Kiitos kaikista aloitteista, joita on tehty Timin kunnioittamiseksi, kuten kokoontuminen Sergelin torilla, se että kirkonkellot ovat soittaneet hänen musiikkiaan ja hiljaiset hetket ympäri maailmaa. Rakkaudella, perhe”, avoimessa kirjeessä lukee.

Kirje julkaistiin Aviciin edustajan Ebba Lindqvistin kautta. Perhe tiedottaa lisäksi, että he eivät kommentoi Aviciin kuolemaa tämän enempää ja toivovat saavansa surra rauhassa.

Aviciin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Miehen tiedetään kärsineen ongelmista alkoholinkäytön kanssa. Liiallinen juominen oli johtanut haimatulehduksen kehittymiseen. Mies jätti keikkailun vuonna 2016 keskittyäkseen omaan hyvinvointiinsa.

Lue myös: Aviciin ex-tyttöystävän sydäntäsärkevä kirjoitus: "Hän oli uskottuni ja paras ystäväni"

Lähteet: Aftonbladet,  Billboard

Kilpailut

Uusimmat