Kuva: Getty Images

Dwayne "The Rock" Johnson sai lapsen, suloinen Instagram-kuva sulatti fanien sydämet - "Olet super"

25.04.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Toimintatähti sai kolmannen lapsensa.

Näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson, 45, on saanut tyttären yhdessä naisystävänsä Lauren Hashianin, 33, kanssa. Kyseessä on parin toinen lapsi. Johnsonilla on myös lapsi aiemmasta avioliitostaan. Johnson on paljastanut Instagram-päivityksessä, että uuden lapsen nimeksi tulee Tiana Gia.

Instagram-kuvassa ylpeä isä nähdään syleilemässä vastasyntynyttä lasta. Mies on kuvan yhteyteen kirjoittanut pitkän päivityksen siitä, mitä tuntemuksia Tiana Gian syntymä hänessä on herättänyt.

”Tiana Gia Johnson tuli tähän maailmaan luonnonvoiman lailla, ja äiti Lauren synnytti kuin kunnon rokkitähti. Vahvat naiset ovat kasvattaneet minut ja he ovat olleet ympärilläni koko elämäni. Nyt kun olen osallistunut pienen Tian synnytykseen, on hankalaa ilmaista sitä uudentasoista rakkautta, kunnioitusta ja ihailua, jota tunnen Laurenia ja kaikkia maailman äitejä kohtaan”, mies kirjoittaa.

Johnson neuvoo isiä, että heidän tulee olla kumppaniensa tukena synnytyksessä kaikin mahdollisin tavoin. Hänen mielestään oman lapsen syntymän seuraaminen on kaikkein voimakkain kokemus, mitä voi olla.

”Se muuttaa elämän, ja kunnioitus ja ihailu, jota tunnet naisia kohtaan, tulee olemaan ikuisesti rajaton”, Johnson kirjoittaa.

Voit katsoa miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

The Rockin tunteikas päivitys on saanut miehen fanit ihastelemaan. Runsaiden onnittelujen seassa kuvan kommenttikentässä on muun muassa seuraavat ylistykset:

”Olen suuri fanisi. Pidän kropastasi, pidän asenteestasi, pidän tatuoinneistasi. Olet super.”

”Vaimosi ja lapsesi ovat niin onnekkaita ja rakastettuja.”

”Tuo on niin kaunista. Et olisi voinut sanoa tuota paremmin.”

”Olet upea ihminen.”

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonin tytär kiidätettiin sairaalaan - isä julkaisi tunteikkaan videon

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat