Kuva: Getty Images

Kanye West menetti Twitter-kirjoituksillaan yli 9 miljoonaa seuraajaa - yllättääkö syy?

26.04.2018 10:45 - Senja Rapila

Räppäri osoitti kannatuksensta Yhdysvaltojen presidentille sosiaalisessa mediassa. Fanit eivät niinkään pitäneet siitä.

Yhdysvaltalainen räppäri Kanye West, 40, on viimeisimmillä Twitter-kirjoituksillaan saanut monet fanit suuttumaan. Kerrotaan, että West on kirjoittanut palveluun twiittejä, joissa kertoo avoimesti kannattavansa Donald Trumpia.

"Sinun ei tarvitse kannattaa Trumpia, mutta ette voi vaikuttaa siihen, ettenkö minä rakastaisi häntä. Meillä molemmilla on lohikäärmeen eneergiaa. Hän on veljeni. Rakastan kaikkia. En ole samaa mieltä kaikkien kanssa, tai yhtä mieltä heidän tekojensa kanssa. Se tekee meistä yksilöitä. Meillä jokaisella on oikeus itsenäiseen ajatteluun", West kirjoitti muun muassa Twitter-tilillään.

Mirror-julkaisu uutisoi, että West on kirjoituksillaan ja kuvillaan menettänyt jopa yhdeksän miljoonaa seuraajaa Twitter-palvelussa. Asian huomasi tarkkasilmäinen fani, joka otti kuvakaappaukset Westin seuraajaluvuista havainnollistaakseen asian.

Kuvista näkee, että ennen Trump-puheita Westillä oli Twitter-tilillään jopa 27,8 miljoonaa seuraajaa. Trump-puheiden jälkeen seuraajamäärä laski nopeasti alle 19 miljoonaan. Pääset katsomaan kuvakaappaukset täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Kanye West myönsi riippuvuutensa opiaatteihin - aine vei hänet sairaalaan

Lue myös: Kanye West julkaisi oudon, eroamiseen viittaavan twiitin - Kim Kardashianin reaktio oli täydellinen

Kilpailut

Uusimmat