Kuva: Getty Images

Aviciin tyttöystävän sydäntäsärkevä muistokirjoitus: "Toivon tämän painajaisen päättyvän"

27.04.2018 15:54 - Senja Rapila

Tsekkiläinen malli Tereza Kacerova on julkaissut todella pitkän, sydäntäsärkevän kirjoituksen ja useita videoita Instagram-tilillään.

Edesmenneen Aviciin tyttöystävä on vihdoin tehnyt julkisen päivityksen, kirjoittaen viimeisen kirjeen edesmenneelle rakkaalleen. Tsekkiläinen malli Tereza Kacerova on julkaissut todella pitkän, sydäntäsärkevän kirjoituksen Instagram-tilillään.

Tereza kertoo kirjoituksessaan, että hänellä meni päiviä ymmärtää tapahtunut. Hän odotti sitä, että joku sanoisi tapahtuneen olleen vain unta tai sairas vitsi.

"Nyt vasta vihdoin tajuan sen, että en tule enää koskaan näkemään sinua uudelleen", hän kirjoittaa sydäntäsärkevän kirjoituksen alussa.

"Näiden ensimmäisten päivien aikana olen häiriköinyt ystäviäsi kysyen, että ovatko he varmoja, että tämä on totta, vaatien todisteita."

Hän toteaa myös, että ennen kuin sai tietää Aviciin kuolleen, hän tunsi surun tunteen itsessään, jolle ei löytynyt loogista selitystä. Myöhemmin selvisi, miksi tunne oli vallannut hänet.

"Siinä ei ollut mitään järkeä"

Hän kertoo, että vaikka artikkeleita julkaistiin suosikkiartistin kuolemasta, ei hän silti uskonut niitä. Vasta siinä vaiheessa kun tieto muutettiin Wikipediaan, nainen romahti.

"Tuijotin sitä minuutteja kerrallaan, yrittäen käsittää sitä, miksi siinä sanottiin sinun kuolleen 20. päivä huhtikuuta 2018. Siinä ei ollut mitään järkeä. Olet liian nuori ja upea, ja rakastan sinua liian paljon."

"En enää herää pääsi rinnallasi ja Lukan pää olkapäätäni vasten. Sen sijaan minut revitään unesta todellisuuteen joka aamu, ja minua ahdistaa ja sydämeni hakkaa. Yrittääkö se lyödä meidän molempien puolesta?" hän kirjoittaa.

Aviciin kuolinpäivänä Tereza kertoo menneensä poikaystävänsä kotiin vain tunteakseen tämän läsnäolon. Hän kertoi maanneensa tämän suihkun alla ja kokeneensa surullisen muistutuksen siitä, ettei kukaan odottanut häntä enää suihkun ulkopuolella.

"Et istunut keskellä sänkyä, sen hirveän harmaan tyynyn kanssa. En voinut mennä makaamaan sängylle ja laittaa päätäni rintaasi vasten. En pystynyt käskeä sinua silittämään minua lopettamatta. Otin kaikki tyynysi ja peittosi, ja jopa patjasi, kotiini, jotta voin nukkua niissä - sinun tuoksusi ympäröimänä."

"Olimme niin onnellisia yhdessä"

Kirjoituksen mukaan edesmennyt artisti oli tärkeä myös Terezan pojalle, Lucalle.

"Kerroin aina ennen Lucalle, ettei hän tule muistamaan elämää ilman sinua. Nyt toivon, että hän tulee muistamaan elämän kanssasi. Minä olen täällä muistuttamassa häntä."

Tereza lisäsi Instagram-tililleen videon, missä hänen poikansa ikävöi selkeästi edesmennyttä DJ:tä. Poika toistelee videolla nimeä Tim, itku kurkussa. Voit katsoa sydäntäsärkevän videon alapuolelta.

"Olimme niin onnellisia yhdessä. Ja nyt, nyt haluaisin hypätä kylmään veteen ja päästä irti tästä painajaisesta."

Tereza myös kuvailee kauniisti pariskunnan suhdetta.

"Sinä olit liian itsepäinen, minä liian röyhkeä, ja jumala tietää, että olimme molemmat vähän hajalla. Mutta yhdessä olimme täydellinen pari. Meillä oli samanlainen huumorintaju ja olimme yhtä laiskoja."

"Kutsuin sinua enkelikseni. Enpä osannut arvata, että pian sinusta tulisi sellainen. Viimeiset sanasi minulle olivat 'rakastan sinua'. No, MINÄKIN RAKASTAN SINUA."

Pariskunta oli myös puhunut uudestisyntymisestä.

"Ajattelin aina, että miksi kukaan ei muka haluaisi tulla takaisin tänne. Elämä on niin uskomatonta, kaunista ja maagista. Nyt ymmärrän sen. Nyt kun sinä olet poissa, sydämeeni on jäänyt reikä, kuolen sisältä. Ajattelen nirvanaa, jotta minun ei tarvitsisi enää koskaan kokea näin perusteellista surua. Tipuin niin korkealta syvemmälle pohjalle, missä olen koskaan ollut."

Voit lukea koko pitkän kirjoituksen alla olevista Instagram-upotuksista.

Voit katsoa kuvakollaasin videon muodossa alapuolelta.

Lähde: Expressen

Kilpailut

Uusimmat