Kuva: Getty Images

Toimintatähti Jackie Chanin tytär on koditon - syyttää vanhempiaan

02.05.2018 16:00 - Senja Rapila

Etta Ng Chok Lam, 18, kertoo, että joutuu nukkumaan tyttöystävänsä kanssa siltojen alla vanhempiensa homofobisuuden takia.

Mirror-lehti uutisoi näyttelijä Jackie Chanin teini-ikäisestä tyttärestä, joka on avautunut netissä vanhempiensa käytöksestä. Etta Ng Chok Lam, 18, on syyttänyt Hollywood-elokuvista tuttua isäänsä homofobiasta ja väittää, että hän on joutunut nukkumaan tyttöystävänsä kanssa siltojen alla, kun perheiden vanhemmat eivät hyväksy hänen suhdettaan naisen kanssa.

Etta julkaisi videon sosiaalisessa mediassa tyttöystävänsä, Instagram-julkkis Andi Autumnin, 30, kanssa, missä he pyytävät faneilta apua ja suojaa pään päälle. Kaksikko on ollut yhdessä jo yli vuoden.

- Olemme olleet kodittomia kuukauden ajan homofobisten vanhempien takia. Olemme aika lailla nukkuneet siltojen ja muiden juttujen alla, Etta kertoo julkaisemallaan videolla.

- Olen pyytänyt apua kaikilta ystäviltäni ja perheeltäni, ja kaikki lähettävät meidät kodittomien suojiin, missä he tietävät, että meidät erotetaan, Andi lisää videolla.

Voit katsoa videon alapuolelta.

Lähde: Mirror

Lue myös: Emily Ratajkowski julkaisi kuvan 12-vuotiaasta itsestään - seuraajat hämmentyivät

Lue myös: Dawson's Creek -tähdelle oma televisio-ohjelma

Kilpailut

Uusimmat