80 kiloa laihduttanutta suomalaismallia ei tunnista vanhasta kuvasta - otoksella tärkeä sanoma

03.05.2018 22:15 - Henna Koste

Marjaana Lehtinen muistuttaa, ettei onnellisuus ole kiinni vaatekoosta. Hän kertoo kuitenkin voivansa nyt paremmin kuin koskaan.

Suomen Miss Plus Size -kilpailun voittajaksi kruunattu Marjaana Lehtinen on jakanut Instagram-tilillään kuvia kovasta kuntokuuristaan. Nyt hän on julkaissut kuvaparin, jossa näkyy hänen suuri muutoksensa. Hän on jakanut otoksen tärkeän viestin saattelemana. Hän toteaa, että muutoskuvista saatu palaute on 99 prosenttisesti positiivista, mutta poikkeuksiakin löytyy. 

"Aina on joku, jonka mielestä muutoskuvilla annetaan se kuva, että ylipainoisena olisi ollut jotenkin huonompi ja epäonnistunut. Näinhän se ei ole! Olin kyllä väsynyt, mutta aina yhtä onnellinen ja positiivinen", Lehtinen kirjoittaa.

Hän toteaa, ettei onnellisuus ole lainkaan kiinni pienemmästä vaatekoosta.

"Vyötäröltä on kadonnut 60 senttiä ja todellakin voin paremmin kuin koskaan! Eikä mun pidä sitä asiaa mitenkään hyssytellä. Mun ei myöskään tarvitse olla kokoa 36, ollakseni itsevarma, kaunis ja sporttinen", nainen muistuttaa. 

Naisen kuvaa on kehuttu vuolaasti, mutta se on kirvoittanut myös pohdintaan. Kommenteissa on pohdittu muun muassa, miksi ennen-kuvat ovat aina suttuisia ja jälkeen-kuvat sen sijaan mahdollisimman imartelevia ja oikeista kuvakulmista otettuja. Lehtinen on kiitollinen rakentavasta keskustelusta. 

"Olen kadottanut sen verran painoa, ettei tarvitse kikkailla kuvakulmilla tai vaatteilla. Harmittaa jopa, että olen hävittänyt näitä vanhoja vaatteita, niin voisi tehdä sen realistisen ennen/jälkeen kuvan", hän perustelee.

Lehtinen jatkaa, että hänellä ei ollut tuolloin edes kameraa, vaan kaikki kuvat olivat muiden ottamia. 

Katso kuvapari alta.

Lue myös: Plusmissi Marjaana julkaisi rehellisen kuvan kropastaan - "Selluliittia ja raskausarpia, kyllä!"

Kilpailut

Uusimmat