Kuva: Senja Rapila

Ensitreffit alttarilla -Pia palaa sarjan pariin: "Ajattelin, että se voisi olla mukavaa"

08.05.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Pia Alapeteri oli mukana etsimässä rakkautta ensimmäisellä kaudella. Valitettavasti Pia ei löytänyt tuolloin rakkautta sarjasta.

Ensitreffit alttarilla -televisiosarja palaa jälleen uuden kauden ja parien voimin ruutuihin ensi syksynä. Tällä kertaa mukana on myös ensimmäiseltä kaudelta tuttu, Pia Alapeteri, mutta nainen ei kuitenkaan ole etsimässä uutta rakkautta sarjan kautta. Sen sijaan Alapeteri kirjoittaa blogia sarjan tiimoilta, jossa hän kommentoi ja kertoo omia tuntemuksiaan tulevasta kaudesta. 

- Se on niin uusi tilanne kaikille pareille, ettei siinä voinut ennustaa edes itse, miten tulee käyttäytymään. Ajattelin, että se olisi mukavaa, jos sarjasta kirjoittaisi blogia ihminen, joka on ollut sarjassa mukana, hän kommentoi Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Alapeteri ei valitettavasti löytänyt elämänkumppania sarjan kautta, mutta nykyisin hän seurustelee onnellisesti. Nainen kertoo sarjan kuitenkin vaikuttaneen rakkauden löytymiseen. 

- Vaikka minä en löytänyt oikeaa kumppania ohjelman kautta, uskon että kaikella on tarkoitus. Sarja on sellainen tutkimusmatka itseen ja sen myötä oppi paljon itsestään ja käyttäytymisestään. Niiden oppien avulla uskon löytäneeni myös nykyisen kumppanin, hän miettii. 

"Heittäytykää avoimesti"

Tuleville pareille, tai sarjaan mieliville, hän osaa antaa muutaman neuvon.

- Heittäytykää avoimesti ohjelmaan. Älkää lukkiutuko omiin käyttäytymismalleihin, vaikka ensin kumppani ei vaikuttaisikaan siltä, millaista olet ennen etsinyt, hän kehottaa. 

Sarja saavutti heti ensimmäisestä kaudesta lähtien huiman suosion. Keskustelupalstoilla kuhistiin, ja Alapeteri sai palautetta myös kadulla vastaantulleilta ihmisiltä. 

- Tokihan olisi ollut järkevää olla lukematta kommentteja, joita ihmiset kirjoittivat nettiin, mutta jotenkin väistämättä niitä ajautui alussa lukemaan. Tällöin piti muistaa, että nämä ihmiset eivät todellakaan tienneet, millaista meidän elämämme oli kameroiden toisella puolella, tosin kommentteista välittämättä jättäminen ei ollut helppoa, hän muistelee. 

Joskus kadullakin tuli vastaantulijoita, jotka luulivat tuntevansa Alapeterin. 

- Siinä tuli omituisia kohtaamisia, kun ihmiset saattoivat tulla tiedustelemaan sitä, mistä me mahdamme tuntea toisemme. Miten siinä sitten selität, että me emme tuskin tunne toisiamme? Alapeteri nauraa. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -kaunotar rakastui mieheen, joka ei voi saada lapsia: "Tein valintani"

Lue myös: Miia, 36, joutui Ensitreffit alttarilla -ohjelman takia arvostelijoiden hampaisiin: "Itkin lohduttomasti"

Kilpailut

Uusimmat