Kuva: Senja Rapila

Redramalta vuolasta ylistystä 18 vuotta nuoremmalle Katri-rakkaalleen: "Hyvin spesiaali tyyppi"

22.05.2018 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Redraman mielestä Katria ei uskoisi vain 22-vuotiaaksi.

Räppäri ja The Voice of Finland -tuomaroinnistakin tuttu Redrama eli Lasse Mellberg, 40, seurustelee 22-vuotiaan Katri Mutilaisen kanssa. Suhde tuli julkisuuteen viime vuoden lopulla, ja parin ikäero nostettiin kommentoinnissa paljon esiin. Redrama itse ei näe ikäeroa minkäänlaisena ongelmana. Mies on puhunut parisuhteestaan Radio Novan Iltapäivän haastattelussa.

Vaikka Redrama on nelikymppisen ikään mennessä ehtinyt nähdä ja kokea yhtä ja toista, hän ei halua kommunikoinnissaan Katrin kanssa vedota omaan kokeneisuuteensa.

- Pitää kohdata toinen siinä, missä ollaan nyt, Redrama linjaa.

Redrama puhkeaa haastattelussa ylistämään tyttöystäväänsä vuolain sanoin.

- Katri on hyvin spesiaali tyyppi. Ei uskoisi, että hän on niin nuori. Hän on kova mimmi. Hän on niin älykäs ja hänellä on todella skarppi huumori. Katri kettuilee mulle koko ajan. Mun bullshit ei mene hänelle läpi, mikä on mulle tosi hyväksi, Redrama kertoo.

Redrama sanoo, että parin ikäero saattaa näkyä heidän kuuntelemassaan musiikissa. Redrama poimii uusia artisteja kuunteluun Katrin soittolistojen kautta, ja Redramalla puolestaan on tapana tutustuttaa Katria vanhempaan musiikkiin.

Kuuntele Anssi Honkasta ja Niina Backmania Radio Novan Iltapäivässä arkisin kello 14-18. Voit seurata ohjelmaa Facebookissa tästä linkistä.

Lue myös: Musiikki ei tuntunut Redramasta enää miltään: Tyhjyyden tunne ja epävarmuus piinasivat

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat