Kuva: Getty Images

Povipommi sai kritiikkiä jättäessään lapsensa entisen miehensä hoiviin - juhli itse ulkomailla

28.05.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Naisella on yhteensä viisi lasta, joista kaksi on Katie Pricen entisen miehen, Kieran Haylerin biologisia.

Povipommi Katie Price, 40, vietti syntymäpäiviään Euroopassa hänen uuden nuoren rakkaansa, Kris Boylen, 29, kanssa. Samaan aikaan Pricen viisi lasta olivat hänen entisen miehensä, Kieran Haylerin luona. Nainen saikin valtavan kritiikkivyöryn sosiaalisen median puolella siitä, että hän jättää katraansa entisen miehensä huomaan. 

Haylerilla ja Pricella on kaksi biologista lasta. Muut lapset ovat syntyneet Pricen kahdesta edellisestä liitosta. Hayler on kuitenkin edelleen aktiivisesti mukana kaikkien lasten elämässä. Sisäpiirin mukaan naisen käytös on kuitenkin huolestuttanut hänen läheisiään. Price tuntuu välittävän enemmän hänen nuoresta rakkaastaan kuin hänen lapsistaan. 

Katie Pricellä ja Kieran Haylerilla on kaksi biologista lasta yhdessä. (kuva: Getty Images )

- Hayler ruokkii Katien eläimet, huolehtii arjesta lapsien kanssa sekä vie heidät kouluun ja kokkaa heille samaan aikaan, kun äiti juhlii nuoren rakkaansa kanssa ulkomailla, sisäpiiristä pöyristellään Mirror-julkaisulle. 

Parin liitto päättyi vähän aikaa sitten siihen, että nainen sai tietää miehensä pettäneen häntä. Hayler asuu mitä ilmeisimmin vielä parin yhteisessä kodissa. 

- Jos Katie potkisi Kieranin ulos kodista, kaikki olisi yhtä kaaosta. Hän tarvitsee miestä todella plajon, vaikka inhoaakin sitä, että tämä petti häntä, lähde jatkaa. 

Lue myös: Povipommin saamaa lahja aiheutti huvittuneisuutta - "Ovatko nuo läheiseltä huoltoasemalta?"

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat